Зимният сезон е най-подходящото време да пробвате специално разработената серия

...
Зимният сезон е най-подходящото време да пробвате специално разработената серия
Коментари Харесай

Перфектният избор за студените дни сега по-изгодно от всякога!

Зимният сезон е най-подходящото време да пробвате особено създадената серия на Рефан с маслоразтворимия витамин С, с цел да хидратирате и изсветлите тена на кожата си. Витамин С е мощен антиоксидант, който прелестно избелва кожата и интензивно подтиска изработването на меланин, като по този метод понижава образуването на пигментни петна и лунички.

Страхотните артикули от сега можете да откриете във всеки магазин РЕФАН на по-изгодна цена от всеки път. Със комплекта спестявате 12 лева или 1/3 от действителната му цена.

За скромните 24 лв. ще получите:

1.Дневен крем за лице срещу стареене

МОЩЕН КОНЦЕНТРАТ, КОЙТО НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ!
Антиоксидантен дневен крем за лице, който се бори със стареенето на кожата и й придава ярък и лъчезарен външен тип. Обогатен с витамин С, който подтиква синтеза на колаген, укрепва тъканите и понижава оксидативния стрес на кожата, провокиран от факторите на околната среда.
50 ml

2. Нощен крем за лице срещу стареене

МОЩЕН КОНЦЕНТРАТ, КОЙТО НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ!
Антиоксидантен нощен крем за лице, който се бори със стареенето на кожата и й придава ярък и лъчезарен външен тип. Обогатен с витамин С, който подтиква синтеза на колаген, укрепва тъканите и понижава оксидативния стрес на кожата, провокиран от факторите на околната среда. Сквалан от маслина подхранва кожата през нощта и усъвършенства нейната разтегливост.
50 ml

3. Избелващ серум за лице

МОЩЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ИЗСВЕТЛЯВАНЕ НА ТЕНА И ПЕТНАТА!
Концентриран, само че елементарен за асимилиране от кожата витамин C, който очевидно изсветлява тена, в това число и появилите се пигментни петна. Стимулира синтеза на колаген, укрепва тъканите и понижава оксидативния стрес, провокиран от факторите на околната среда. Сквалан от маслина омекотява кожата и усъвършенства нейната разтегливост.
10 ml
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР