Зимната подготовка за младите таланти от школата на Нефтохимик започва.

...
Зимната подготовка за младите таланти от школата на Нефтохимик започва.
Коментари Харесай

Младежите на Нефтохимик започнаха подготовка

Зимната подготовка за младите гении от школата на Нефтохимик стартира. От понеделник (13-ти януари) всички възрастови обединения влизат в постоянния си седмичен подготвителен график. Отборите ще се готвят за мачовете от пролетния полусезон в състезателен център „ Изгрев “, а някои от тях ще вземат присъединяване в национални и интернационалните шампионати или ще проведат подготвителни лагери.

Ясно за в този момент е присъединяване на „ шейховете “ от тима за деца, родени през 2008 година, с треньор Тодор Топалов, в шампионата “ATRIM SUPERSTARS CUP 2020”, който ще се организира от 30-ти януари до 2-ри февруари, в Пловдив. Там зелените очаквания ще премерят сили с тимове като Интер /Милано/, Ботев /Пловдив/ ЦСКА /София/ и други. През идната седмица ще бъдат доказани и турнирните и контролните срещи за всички останали тимове. Известно досега е и, че децата, родени през 2005 и 2006 година, водени надлежно от Тодор Койчев и Милен Христов, ще проведат взаимен зимен лагер във Велинград.

„ Почивката свърши. От другата седмица всички сме на линия и влизаме в подготвителния си темп. В понеделник с треньорите от школата ще създадем начална оперативка за 2020 година, на която ще обобщим задачите за втория полусезон и ще създадем проект за подготовката на всеки един тим. Сигурен съм, че всички треньори от колектива са нетърпеливи да се видят с тимовете си и да стартират още веднъж работа. Знам, че и децата нямат самообладание, тъй че всички с неспокойствие откриваме годината. “ – показа шефът на школата на Нефтохимик - Костадин Джамбазов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР