Ръководителят на UFC Дейна Уайт категорично сътвори революция в ММА

...
Ръководителят на UFC Дейна Уайт категорично сътвори революция в ММА
Коментари Харесай

Дейна Уайт отправи сериозни критики към бокса

Ръководителят на UFC Дейна Уайт изрично сътвори гражданска война в ММА промишлеността. Той направи промоцията си най-хубавата на планетата, приветства най-хубавите бойци, осигурявайки им нужните условия за по-нататъшен напредък и развиване. Очевидно обаче Уайт няма да натисне спирачките.

Неговата пристрастеност към бокса се следи от дълго време, защото той по едно и също време се подиграва с джентълменския спорт и желае да бъде част от промишлеността. Наскоро Уайт реши да предприеме нова атака, решавайки да съпостави двата бизнес моделите на бойните спортове.

" Ние вършим същински бизнес, за разлика от бокса. Всяко боксово събитие е събитие, сравнимо с банкрут. Те се пробват да вземат колкото се може повече пари. Назовете ми спорт или различен бизнес в историята на света, който е генерирал трилиони долари доходи, само че в последна сметка е останал без нищо ", показа Уайт.

" Това е бокса. Двете момчета в горната част на картата получават всичко. И какъв брой борби на година водят? Една? Три? Пет? Всяка година имам 52-53 шампионата. Реинвестираме в спорта. Имаме инфраструктура и 450 непрекъснати чиновници. ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР