Зимата си отива и е време за ново начало. Точно

...
Зимата си отива и е време за ново начало. Точно
Коментари Харесай

Любов, финансови проблеми, отлично здраве

Зимата си отива и е време за ново начало. Точно това ще се случи с 12-те зодии, които нямат самообладание да осъществен фантазиите си. За това няма да пречи и Меркурий, защото той към този момент не е назадничав, а пък ще помогне и пълнолунието, което този път е в Дева.

Какво вещае хороскопът за всяка една от 12-те зодии през месец март? Вижте в канала във vbox7:

Овен

Може би ви се коства, че нещата се развиват малко постепенно към вас, само че към края на месеца ще се чувствате като в конкуренция. Ще останете оптимистично настроени за всеки аспект на живота си. В живота ви ще се появят нови хора, които ще останат дълго време в него.
               

A post shared by (@couple) on Oct 21, 2019 at 6:45am PDT

Телец

Ако имате проблеми във връзката си напоследък, месецът на раздялата е пристигнал. Ако не - би трябвало да провокирате колегата си и да си подарите нови страсти. От друга страна Марс, Юпитер и Плутон ще усилят силата ви. Ще давате 100% от себе си на работното място. Чувствате се мощни, стимулирани, здрави.
               

A post shared by (@couple) on Mar 3, 2019 at 5:30am PST

Близнаци

В сантиментален проект нещата при вас наподобяват повече от добре. В края на месеца си подарете сантиментален уикенд с обичания човек. В работата нещата също вървят по проект, като в края на месеца същински ще блеснете. Всичко това обаче ще докара до неизбежна прочувствена отмалялост.
               

A post shared by (@couple) on Feb 27, 2020 at 2:43am PST

Рак

Имате възприятието, че ви чака нещо вълнуващо и сте изцяло прави. Предстои ви значима стъпка от професионално естество, само че не се тормозете - всяка ваша стъпка е в вярната посока.
               

A post shared by (@couple) on Feb 19, 2020 at 7:48am PST

Лъв

Ако нямате сътрудник, месец март има какво да ви предложи. Ако въпреки всичко имате, имайте самообладание и не взимайте крайни решения. В работа ще е изморително, а по-неприятното е, че няма изгледи за развиване. Ще се ядосвате и ще бъдете подлагани на стрес.
               

A post shared by (@couple) on Feb 16, 2020 at 6:48am PST

Дева

Приятните изненади се крият там, където очаквате минимум. Амбицирани сте и бързо ще постигате задачите си. Ще кипите от мощ и здраве.
               

A post shared by (@yogiola_) on Mar 3, 2020 at 11:38pm PST

Везни

Уран и Венера ще се постараят да разклатят любовния ви живот. Ако желаете да продължите с връзката си, би трябвало да извършите компромис. Ако нямате сътрудник, изчакайте края на месеца за нова опция. На работа ще се чувствате комфортно, вероятни са финансови изненади. 
               

A post shared by (@hustletouch) on Feb 16, 2020 at 8:57am PST

Скорпион

Връзката ви ще остане в красива естетика, а половият ви живот ще ви накара да преоткриете колегата си. В работа ще усещате самочувствие и надзор.
               

A post shared by (@couple) on Feb 29, 2020 at 7:02am PST

Стрелец

Важните решения в персонален проект няма да ви плашат и даже ще започнете да мислите за идващ стадий от вашата връзка. В професионален проект ще берете богати плодове на вашия труд и безрезервност. Но внимавайте и поставяйте здравето си преди всичко.
               

A post shared by (@hustletouch) on Mar 2, 2020 at 9:48am PST

Козирог

Ще усетите непосредственост и нова пристрастеност с колегата си. Ако сте самотни, изчакайте още някой различен месец. Ще се замислите да промените работата си. 
               

A post shared by (@couple) on Mar 1, 2020 at 5:29am PST

Водолей

Венера и Уран ви вършат много нетърпеливи. Хубавото е, че на работа ще се усетите по-силни от всеки път. Цената обаче е висока - стрес и отмалялост.
               

A post shared by (@its.coimbatore) on Mar 3, 2020 at 10:09pm PST

Риби

Ще чувствате прочувствена и откровена обич. Ще се запознаете с нови хора, които имат силата да извърнат живота ви и да го заредят с нови позитивни страсти. Докато другите се провалят, вие ще блестите.
               

A post shared by (@couple) on Mar 3, 2020 at 3:16am PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР