Зимата на 2020/2021 година ще бъде изпълнена с много модерен

...
Зимата на 2020/2021 година ще бъде изпълнена с много модерен
Коментари Харесай

Жени Живкова с първо виртуално ревю - slava.bg

Зимата на 2020/2021 година ще бъде изпълнена с доста съвременен класицизъм. Облеклата са с минималистичен контур, по-функционални и не толкоз трагични и блестящи. Цветовете са по-монохромни и неутрални – класическо съчетаване на бяло и черно, черно с екрю, бежово, бяло и черно. Хит за сезона са десените в каре и пепит, като в облеклата те се съчетават посредством комбинирането на няколко разнообразни материи и десени, като вълна и кадифе.

Костюмите, съчетани с тесни, прави и панталони с басти преобладават през този сезон. По някои от тях има декоративни ленти в профил. Саката с дължина към ханша и средата на бедрата и мантата с дължина до коляното, се комбинират, както с панталон, по този начин и с рокли и поли с блузи.

Роклите с прав и трапецовиден контур са подобаващи да всекидневието и са с дължини към и над коляното. По подгъвите и ръкавите им има вградени гарнитури от дантела, а талиите са подчертани с декоративни ширити.

Новото в сбирката са трикотажните спортни дрехи - блузи, клинове, панталони и дълги жилетки, които са подобаващи за свободното време. Тези дрехи са украсени с бродирани биета с надпис „ ЖЕНИ СТИЛ” на кирилица, латиница и китайски писмени знаци.

Материи: Вълна, кашмир, тафта, коприна, трико, дантела, кадифе
Десени: Каре, пепит, дюс
Цветове: Черно, бяло, екрю, бежово
Модели: Славена Вътова и Елисавета Стоянова
Фотограф: Костадин Кръстев - Коко
Грим: Любомир Николов
Прически: Тони Янев
Стилист: Андреа Стефанова
PR управител: проф. Любомир Стойков
Бутик "Жени жанр ": София, ул. "Патриарх Евтимий " № 12.

Уеб уебсайт:

Снимки:
1.– 13. Славена Вътова и Елисавета Стоянова-Гарева по време на фотосесия на новата сбирка есен-зима 2020/2021 на дизайнерката Евгения Живкова – „ Нов свят “.

Фото: Костадин Кръстев - Коко

Снимки във висока резолюция може да изтеглите от

за достъп до виртуалната зала в платформата Zoom, където ще се организира събитието:

Meeting ID: 819 2159 0994
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР