Зима в рая, нова книга от автора на хита Перфектната

...
Зима в рая, нова книга от автора на хита Перфектната
Коментари Харесай

Зима в рая: тропическата зима крие отдавна заровени тайни

„ Зима в парадайса ”, нова книга от създателя на шлагера „ Перфектната двойка ” Елин Хилдебранд, излиза на български, с цел да придвижи читателя в ситуацията на тропическата Коледа. „ Зима в парадайса ” – ексцентричното комбиниране сред романс и престъпна история, с което Хилдебранд става известна – отваря прозорец към преплетени ориси, фамилен живот, облечен в секрети, и към неуместната истина, че не всички са почтени в парадайса.
Новата година стартира по нормалния си метод за Айрийн Стийл. Мъжът ѝ, Ръс, е отпътувал на следващата си дълга командировка, а двамата ѝ синове са надалеч, заети със личните си проблеми. Все отново Айрийн таи вяра, че новата година ще донесе положителна смяна.
До момента, в който късно позвъняване я известява, че мъжът ѝ е умрял в злополука с хеликоптер на остров в Карибите. Скоро Айрийн научава, че любящият ѝ брачен партньор е собственик на първокласна милионерска вила, а също и че е имал второ семейство. Наранената и объркана жена отива на Карибите със синовете си. Тя си мисли, че желае да научи всички тайни… само че това значи да опознае острова и неговите жители.
Коледата се чества и на плажа в „ Зима в парадайса ”, а героите на Хилдебранд жертват всичко, което в миналото са вярвали, че имат, с цел да извоюват живота, който знаят, че заслужават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР