Зейнеб Маджурова роди дъщеря си Мириам преди 5 месеца и

...
Зейнеб Маджурова роди дъщеря си Мириам преди 5 месеца и
Коментари Харесай

Зейнеб се състари след раждането - slava.bg

Зейнеб Маджурова роди щерка си Мириам преди 5 месеца и още страда от недоспиване. Или най-малко по този начин наподобява от последните й фотоси в обществената мрежа. Блондинката е очевидно състарена и под очите й плуват черни сенки, а лицето й е изпито. Покрай грижите за новороденото младата майка е много отслабнала, само че пък другояче твърди, че се усеща добре.

Зейнеб от много време е срещу естетичните корекции и избира да бъде естествена. 35-годишната туркиня не си поставя филъри и ботокс, a неизбежните промени, свързани с възрастта, към този момент стартират да личат по лицето й. Въпреки това Маджурова не се тормози и дори рядко употребява грим в всекидневието си, с цел да крие несъвършенствата. Тя слагаше по-силен макиаж единствено за ефир, само че пък в този момент е в майчинство и едва ли скоро ще се върне в предаването „ На кафе ". Пред свои близки русокоската споделила, че се е посветила на щерка си и към този момент няма проекти да работи.

Младата майка може да си разреши да бъде стопанка, тъй като бащата на детето й – милионерският правоприемник Стоян Балевски, е добре обезпечен финансово.

Двамата са дружно от години, само че нямат подписан брак и живеят на фамилни начала. Казват, че подписът в гражданското не им е нужен, с цел да съжителстват щастливо и умерено. Името, което Зейнеб избра за дъщеря си, е вариация на обичайното Мария, има еврейски генезис и значи „ обичана, мечтана ". Тя дълго се колебаела по какъв начин тъкмо да кръсти момиченцето и най-после избрала нещо нетипично, само че благозвучно и запаметяващо се.

Бебето Мириам се появи на бял свят без затруднения с впечатляващи ограничения – над 4 кг. Заради размерите му Маджурова се подложила на секцио, само че бързо се възстановила след интервенцията. Тя се похвали, че до седмия месец съвсем не й личало, че е бременна, само че все пак момиченцето й се оказало тежко и огромно. Докато плодът растял в утробата й, русокоската с турски генезис не се отказала от дейния метод на живот. Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането била в планината с мъжа си Стоян. Изминала повече от 8 километра, но не почувствала отмалялост, а по-скоро прилив на сила.

Зейнеб до последно избягваше обществени изяви и не говореше за деликатното състояние, в което се намира. Само с най-близките си споделила, че чака дете, тъй като вярвала, че този миг е съкровен и желала да го резервира единствено за себе си. „ Наслаждавах се откровено на всеки момент. Не съм го крила, просто не желаех да го показвам ", споделяла е Маджурова. Сега тя заобикаля да демонстрира и наследницата си, тъй като не желае да трансформира персоналния си живот в обществено притежание.

Зизу, както я назовават приятелите, допуска, че е заченала на остров Пукет. С мъжа й бяха там на отмора през предходната пролет, а малко по-късно репортерката излезе от светлините на прожекторите. Щом схванала, че е бременна, тя се обадила първо на родителите си, а след това доверила и на Гала, която е измежду най-хубавите й приятелки. Плевенчанката откровено се зарадвала на новината и като майка дала някои препоръки.

Тъй като първоначално Маджурова страдала от неразположения, водещата я убедила да си вземе дълга отмора.

Зейнеб от дълго време напираше да роди от милионера Балевски и да го върже с дете, само че едвам в този момент съумя да реализира желанията си. През последните години тя ясно усещала тиктакането на биологичния си часовник и осъзнавала, че няма време за губене. За неин шанс, заченала бързо и безпроблемно, а резултатът към този момент е налице. Семейството твърди, че желае още деца, само че най-малко след 2-3 години, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР