Зейнеб Маджурова – Балевска, която отскоро се изявява като водеща

...
Зейнеб Маджурова – Балевска, която отскоро се изявява като водеща
Коментари Харесай

Телевизионно дъно: Мария Петрова подмокри Зейнеб

Зейнеб Маджурова – Балевска, която неотдавна се изявява като водеща в утринния блок на Би Ти Ви, съумя да задмине най-прочутите слагачи в телевизионния ефир, до момента в който превъзбудено интервюираше международната шампионка по гимнастика Мария Петрова.

Само минути откакто наградени от свои сътрудници кореспонденти на Би Ти Ви се биха в гърдите, че медията им постанова най-голям стандарт и е пример за качествена публицистика, Зейнеб затвърди глупостта на думите им. Знойната хубавица и милионерска брачна половинка единствено дето не се подмокри от срещата си с Мария Петрова и вместо с въпроси я засипа с четки и пресилени похвали с подправен възторг.

В „ изявлението “, което мъчно може да бъде преразказано поради безмислието си, говорещата беше Зейнеб, която хвалеше и се прехласваше по някогашната гимнастичка както Георги Марков по Бойко. Зейнеб дори „ създаде “ Мария Петрова в олимпийка шампионка, до момента в който не криеше възхитата си по какъв начин Петрова и мъжът й Боби Михайлов съумяват да са пример за българите за обичащо се и сплотено семейство. Маджурова-Балевска повече се интересуваше по какъв начин мирише златото, в сравнение с какво е мнението на събеседничката й за ръководството на Боби Михайлов в БФС.

Дали пък няма спор на ползи към превъзбудата и прехласването на тв водещата по Мария Петрова? Все отново мъжът на Зейнеб е притежател на склад за алкохол…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР