Зевзек е направил колаж, на който присъстват двете миски, а

...
Зевзек е направил колаж, на който присъстват двете миски, а
Коментари Харесай

Кошмар! Станахме За Смях В Цял Свят! Новата Мис България Си Говори Сама, Вкараха Я Директно В

Зевзек е направил колаж, на който участват двете миски, а от горната страна е написал: " Колко корумпирана е България? Точно толкоз - Мисис България 2016 в ляво и Мис България 2017 в дясно. Коя ви харесва повече? ".

Под поста има мнения, включващи фотоси на родни хубавици с носии, а един консуматор даже е решил да показва хубостта на българката посредством фотография на Николета Лозанова, написа Пик.

Припомняме ви, че Анита Мейзер в действителност е носителка на купата " Мисис България Свят 2014 ", която сега е обвинена за убийството на брачна половинка й Николай Димов. В момента тя е наказана на 3 години затвор, само че прокуратурата желае двойно по-голяма присъда от 6 години.

Тамара Георгиева пък стана обект на разискване след избирането й за " Мис България 2017 ". Повечето фенове на хубостта настояват, че тя не е почтена за купата и желаят да върне короната. По всичко проличава, че миската няма желание да се откаже от наградата си и показа: " Факт е, че всеки се обръща след мен, когато мина някъде, тъй като имам доста мощно наличие и някакси може би носът остава на назад във времето ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР