Зетят на народната певица Николина Чакърдъкова, който преди няма и

...
Зетят на народната певица Николина Чакърдъкова, който преди няма и
Коментари Харесай

Побойникът-зет на Чакърдъкова ревна: Не съм наркоман!

Зетят на националната певица Николина Чакърдъкова, който преди няма и месец бе упрекнат, че е взел участие в кръвопролитие в селска механа край Гоце Делчев, в което има и потърпевши, опита да се оневини, представяйки своята версия за скандалната преживелица във фейсбук профила си. Веднага откакто мелето с присъединяване на Симеон Бакалов - женен за щерката на Чакърдъкова , доби национална известност, се появиха медийни информации, че той бил подвластен към наркотични субстанции.

Вече някогашният шурей на фолклорната звезда, който твърди, че повече от половин година не живеел с дъщеря й Мария, разгласява теста си за опиати в интернет пространството. От него се вижда, че той се е изследвал за съществуване на 10 типа дрога в кръвта и за всички тях е дал негативен резултат. „ Мисля, че всичко, което се изписа по мой адрес, е погрешно, а и мисля, че дължа пояснение най-малко на околните и познатите си. Първо желая да кажа, че съм в бракоразвод с майката на двете ми деца Мария Чакърдъкова , в прелестни връзки сме, само че не живеем дружно от 8 месеца ", споделя Симеон, който е някогашен ММА войник.

Той споделя още, че в кръчмата в село Балдево, където станало мелето , отишъл да се види с другари, а там имало друга огромна компания в нетрезво положение. Те му подвиквали и един от тях, осъждан за побой над бременна жена, му споделил, че " жив няма да излезе оттова ", написа „ Ретро ”.

„ Когато нападателната компания видя, че ние не откликваме на експанзията им и даже си плащаме сметката, пристигна различен човек от тяхната маса и в прав текст ми сподели, че през днешния ден ще ядем доста пердах, че персонално той щял да се гаври с нас. В този миг извади от джоба си нож, размаха го и го прибра в джоба си още веднъж . Лицето Кирил Партулов ме хвана през врата , взе да ме стиска и да ми шепне в ухото, че довечера изтъквам,съм „ негов ”, както и че ще ме изкорми като прасе, не му било за пръв път. Опитах се да се откача от стискането му и му заявих, че просто желая да си тръгнем, не желаеме проблеми . В този миг Георги Кременлиев -  Патката се изкрещя, че щял да има - забележете, полови контакти с щерка ми, която е на 1 годинка. В този миг покачих звук и аз към него, той ме удари, пробвах се да отвърна, само че Партулов стартира да ме души и ме събориха на земята , ритаха ме безусловно всички от масата “, жалва се Симеон.

После той споделя, че е съумял да грабне ножа на единия и му е нанесъл рана в ръката , само че прорезна, а не прободна. Зетят на националната певица твърди още, ще съди нападателите си и е подготвен да седне на Детектор на лъжата , с цел да потвърди невинността си.

Въпреки че е в бракоразвод с щерката на Чакърдъкова, с която имат две деца, Симеон към момента бил част от фамилията на пиринския славей. „ Радвам се, че в годините с децата ми изградихме доста здрава и сплотена връзка, другари сме, споделят доста с мен, пътуваме дружно, вървим на почивки цялата фамилия, в работата дават оценка на новите неща, които вършим ”,  каза преди дни певицата. „ Всяко едно от децата ми от малко е научено на труд. Със шурей ми и снаха ми също се разбирам отлично . На всеки огромен празник всички идват у дома, къщата се изпълва с хора и сме дружно! Правят ме доста щастлива, горда, всеки със своите достижения в сферата, в която се развива ", споделя певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР