Зенит не срещна никакви трудности срещу втородивизионния Волгар-Газпром и го

...
Зенит не срещна никакви трудности срещу втородивизионния Волгар-Газпром и го
Коментари Харесай

Зенит громи за Купата на Русия, Енисей на Занев също продължава

Зенит не срещна никакви компликации против втородивизионния Волгар-Газпром и го отстрани на 1/16-финалите за Купата на Русия след победа с 4:0. Завърналият се след травма Александър Кокорин вкара един от головете за питерци, които играха с по-голяма част от запасите си.

Двубоят на стадиона в Астрахан стартира с ранен гол на ветерана Александър Анюков. В 35-ата минута Роберт Мак направи 2:0, а Антон Заболотний реши всичко в 61-ата. Влезият като запаса Кокорин оформи крайния резултат в 88-ата минута.

Енисей в профил Луч-Енергия, само че Петър Занев не игра за отбора от Красноярск. Марат Сагиров даде задатък на домакините от Владивосток, само че Енисей направи цялостен поврат с голове на Дарко Бодул и Фегор Огуде, които, сходно на Занев, дойдоха преди началото на сезона от несъществуващия към този момент Амкар.

За осминафиналите се класира и Ростов. Отборът на Валерий Карпин разгроми с 4:0 като посетител Сизран-2003. Резултата откри Елдор Шомуродов в 21-ата минута, а до почивката се раззписа и Антон Салетрос. През второто полувреме две попадения добави исланският национал Видар Кяртансон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР