Земята е плоска. Убеден съм в това. Ако някой смята,

...
Земята е плоска. Убеден съм в това. Ако някой смята,
Коментари Харесай

Джендъри*, връйте джендема!

Земята е плоска. Убеден съм в това. Ако някой счита, че земята е кръгла, това е неговата персонална преценка, която мен не ме ангажира по никакъв метод. Ако той държи да призная, че земята е кръгла, ще го осъждам за нарушение на моя персонален релативизъм. Те тия фашисти ще се опитат да спрат порива ни демократичен, ще желаят да сложат кол в колелото на свободата ни плоскоземна, само че ние няма да им се дадем. Зад нас са тези огромните пари и каквото те кажат, това става, без значение от достиженията на науката и изкуството. В науката се назначават ненормалници с идиотски изказ, които са способни на думи да потвърдят плоскостта на земята и белотата на черното... А в изкуството – там нещата от дълго време са в наши ръце и грозното е оповестено за красиво. Толкова е просто – тъй като дяволът би трябвало да бъде показан като добър. Обръщането на полюсите сега завзема нова територия. Тази, с която сме откърмени. Територията на езика.
Когато езикът не доближава, бива изнасилен, с цел да се основат нови понятия, които да бъдат стартирани и признати. Старите думи са натоварени с негативизъм тъй като. Старите думи са малко за новата бедност. Старите думи са слаби за новото двуличие. Старите думи не пасват на новия ред. Пол е коренът на половинка. Половинката е една втора (½) от цялото. Джендър към този момент е нещо друго. Не сме дорасли още да го осмислим. Изнасилването на езика не се счита за престъпно посягане, в противен случай, това е независимост. Нали по този начин го показват – независимост на словото... Само че Словото е таман противоположното нещо на този ерзац. То е Истината с основна писмен знак, тъй като е една и неотменима за всички хора като гравитацията на планетата Земя. Джендърите ще създадат опити за анулация и на гравитацията. Сигурен съм. Ще ни я показват като елементарна човешка фикция. Всичко е просто във вашите мозъци. Ако изпуснете стъклена чаша, тя пада и се троши само във вашите съзнания.
На процедура, в реалност никакво трошене не е изцяло потвърдено. Враговете на Джордано Бруно не са били толкоз подли, колкото нашите през днешния ден. Чуйте ги единствено: " Биологичният пол " е съвършен конструкт, който с времето бива принудително материализиран. Той не е елементарен факт или статистическо положение на едно тяло, а развой, при който регулиращи правила материализират " биологичния пол " и тази материализация се реализира посредством непрекъснато наложително повтаряне на въпросните правила ". (Бътлър, Джудит. Безпокойствата към родовия пол. Феминизмът и подриването на идентичността. С., Критика и хуманизъм, С., 2003. )
Какво разбрахте от тази витиеватост? От това извъртане на въжето за нашата примка, братя? Аз разбрах, че Джудит не обича науката биология. Тя тази просвета е доста увлекателна, а в случай че попаднете и на добра даскалка като Каля от Средец, ще се влюбите в нея и по-късно може да станете лекари, да помагате на хората. Но Джудит очевидно не е попаднала на добър преподавател и се е трансформирала в днешния ни призрачен сън. Може би е доста обидно за възвишената й душа да види, че яйцата ги снасят единствено кокошките, а петлите имат по-различни занимания в живота си. Можем да минем по веригата и нататък, да разгледаме царството на насекомите, където също са „ мъжко “ и „ женско “... Предполагам, че Джудит ще бъде влюбена само в характера на женската богомолка. Мъжете им на богомолките все пак не стават хомосексуални. Жертват се. Може би не знаят, че на този свят има и Истанбулска спогодба, другояче биха си потърсили и те правата.
И всички тия неща биха ми били безпределно смешни, в случай че във въпросната спогодба не фигурираше черно на бяло един доста замърсен и злокобен израз. Ето го: " Включване на съгласуван с разрастващите се благоприятни условия на учащите се образователен материал по въпроси като нестереотипни функции на пола "... Ще помълча една минута, с цел да преглътна всички северозападни псувни, които ми идват първо на езика. Преглът, готово. А в този момент да попитам всички, които имат намерение още веднъж да пренаписват учебниците – вие сигурни ли сте, че желаете да казвате на моето лично дете, което съм покръстил в православната ни религия още на няколко месеца, някакви такива неща за джендърите? Питам, тъй като аз моето лично дете го вардя от такива похищения. Не му позволявам още да употребява Фейсбук, не гледа телевизия, няма тв приемник в стаята, държа го надалеч от джендърите и се веселя на неговата неопетненост. Мислите ли, че в случай че вие в учебно заведение напълно публично посегнете на чистотата на детето ми, аз ще ви оставя просто по този начин да го вършиме необезпокоявани? Само запитвам. Не ви застрашавам. Реакцията ми по отношение на вас ще бъде незабавна и непоколебима, без никакви закани и предупреждения. Вие, джендъри, нямате късмет да влезете в моя дом.
Бившият чиновник на Гугъл Джеймс Деймър съди компанията за това, че го дискриминира като естествен човек, който не е склонен с налаганото двуличие и декларирал, че сред мъжете и дамите има " биологични разлики ". Горкият. Какви разлики, брат! Няма разлики. И те пикаят прави към този момент. Веднъж през 2012 в наличието на една американка в София оповестих, че дамите и мъжете сме разнообразни водачи, до момента в който наблюдавахме една жена, която се пробва да паркира на задна скорост и все не съумява да нацели габаритите на колата в свободното пространство. Американката ме погледна учудено – по какъв начин по този начин разнообразни? Казвам й, че това е типично за дамите, мъчно им е да паркират на задна. И че има неща, които ние мъжете не умеем толкоз добре, колкото дамите, като мултитаскинг да вземем за пример. Или забелязването на детайлностите – дамите постоянно виждат детайлностите, детайлите, мъжете са съсредоточени в едно направление и нямат тези качества. Особеностите на пола ни не се изчерпат единствено с вторичните полови белези, желаех да кажа. Можете ли въобще да си визиите реакцията на тази демократична писателка? Не бях срещал повече пренебрежение на едно място.
Черното е бяло. Земята е плоска. Повтарям си, да не не помни. Измислете си ваша мантра или научете молитва и си я повтаряйте за справяне с лицемерието, другояче сте обречени на давност, ще бъдете стилизирани и третирани като елементарни мунчовци в новия международен ред и единствено всякакви съвременни писатели ще бъдат обявявани за велики, останалите сте новобранци, които не схващат, че е елементарна фикция да бъдеш това, което Бог те е основал.
Тук няма и няма да има закон, който да пази децата от джендър и трансждендър пропагандата, какъвто има в други страни. Но когато кажем нещо такова, напредничавите мозъци незабавно ни жигосват и категоризират като ретроградни средновековни тъмни субекти. Някакви атавизми. И ни изясняват, че ние невежите, невъзпитани и глупави индивиди, които към момента одобряваме написаното в Библията за нещо свято, просто нямаме конфигурирани драйвери в хард дисковете си за разбиране на модерните понятия и конвенции като Истанбулската.
Бел. а. - С тази дума имам предвид единствено и само бесовете, демоните, поднебесните духове на злобата и с нея не посочвам нито едно човешко създание.
Автор: Николай Фенерски


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Гледна точка  Импийчмънт на мъжа на Импийчмънт на мъжа на " Първата дама "!  Едната България - вън от България! Едната България - вън от България!  Лифтът на лъжата - от Пирин до Истанбул Лифтът на лъжата - от Пирин до Истанбул  Саудитска Арабия: курс към рискована смяна Саудитска Арабия: курс към рискована смяна  Думата, която стана досадна на българина Думата, която стана досадна на българина Интервю Още Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Загора
Живко Тодоров е кмет на Стара Загора от 2011 година Завършил е С...
Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева Севделина Джонгарска: Изпращаме десетки възпитаници с повреден слух на коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Следствието за убийствата в Нови Искър:...
Нямаме никакво подозрение кой е направил шесторното ликвидиране в Нови Искър. Това съобщи на специфична конференция ръководителят на следс...
Меган Маркъл закри своите профили в социал... Българска академия на науките призна: Системата ни не е отчела замър... Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 януари Путин е най-популярният задграничен полит... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Гледахте НА ЖИВО: Министерство на вътрешните работи разкрива всички де...
Днес (10 януари) представители на Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и следствието ще дадат детайлности към следствието на шесторното ликвидиране в Но...
Дневен хороскоп за 11 януари Икебаната пусна ария за Корнелия Нинова (... Делян Пеевски: Не съм олигарх, през днешния ден задкул... Да клатим страната – свиреп! НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image От Министерство на вътрешните работи се оправиха прелестно, тъй като вси...
" От Министерство на вътрешните работи се оправиха прелестно и такива приказки, които се приказват, не им отива на специалистите в кавички, тъй като съвсем всички са служили...
Борисов: Възмутен съм от свалянето на билб... Куп митинги блокират София, до момента в който цяла Е... Катрин Деньов оглави придвижване срещу истер... Протестът против решението за Пирин - в цел...  www.expert.bg  Съединени американски щати изготвиха лист на рисковите туристически дестинации Съединени американски щати изготвиха лист на рисковите туристи...  Павлова: Трябва да спрем да загатваме думата Павлова: Трябва да спрем да загатваме...  300 000 търговци от Съединени американски щати се включили към Amazon Marketplace през 2017 година 300 000 търговци от Съединени американски щати се включили...  Франция прикани Германия да влага повече в европроекти Франция прикани Германия да влага по...  www.iwoman.bg  Какви любовници сте съгласно цвета на очите Какви любовници сте съгласно цвета на очит...  Катрин Деньов: Флиртът не е еднакъв на обезчестяване Катрин Деньов: Флиртът не е еднакъв на изн...  Жената на 30 и погледът на мъжа към нея Жената на 30 и погледът на мъжа към нея  Ето какво се случва с тялото ни, когато флиртуваме Ето какво се случва с тялото ни, когато...  http://www.sportlive.bg  Търнава се бори с Левски за Прохазка и има сериозен коз Търнава се бори с Левски за Прохазка и и...  Лудогорец набеляза следващ трансферен удар Лудогорец набеляза следващ трансферен уд...  Спорт и футбол по малкия екран през днешния ден Спорт и футбол по малкия екран през днешния ден  Пореден разочароващ мач, само че Реал продължава напред за Купата Пореден разочароващ мач, само че Реал продълж... Интервю Още Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Загора
Живко Тодоров е кмет на Стара Загора от 2011 година Завършил е С...
Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева Севделина Джонгарска: Изпращаме десетки възпитаници с повреден слух на Нови Най-четени Най-коментирани Джендъри*, връйте джендема!... 31 0 Северна Корея: Какво би трябвало да се направи в този момент?... 27 0 Крадци на независимост... 52 0 Българска социалистическа партия скочи на Караянчева: Не сме отговорни, че има 9 митинга... 89 0 Плевнелиев възхвали председателст

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР