Земетръсно и невротично е протекла снощи срещата на лидерите на

...
Земетръсно и невротично е протекла снощи срещата на лидерите на
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева за изказване на Трифонов: Спазвайте си коалиционното споразумение! Иначе, скоро ще ви приключа!

" Земетръсно и невротично е протекла нощес срещата на водачите на ръководещата Четворна коалиция.

Кирил Петков е бил извънредно ядосан поради развиването на абсурда по избора на шеф на БНБ; очаквал е, че откакто кандидатурата на Андрей Гюров беше оттеглена от “Продължаваме смяната ", кандидатурата на Любомир Каримански да бъде оттеглена от “Има подобен народ ".

Тошко Йорданов не се е съгласил. Кирил Петков се е сопнал, че в сряда избор на гуверньор няма да има, като че ли че е ръководител на Народното събрание или може да диктува на председателския съвет дневния ред на пленарните съвещания.

Кирил Петков декларирал изрично, че нама да бъдат отпуснати парите на Министерство на регионалното развитие за разплащания по строителството на автомагистралите, за които вицепремиерът от квотата на Има Такъв Народ Гроздан Караджов упорства. Тогава Тошко Йорданов изискал парламентарна комисия да ревизира милионите, съсредоточени в министерствата на Даниел Лорер, Николай Събев и другите “ресурсни " министерства.

Слави Трифонов се е присъединил по телефона и е декларирал: Спазвайте си съдружното съглашение! Иначе, скоро ще ви приключа!

П.П. Виктория Василева (ИТН), във Facebook: “Някой да ми обясни…

Любомир Каримански не е подобаващ за Българска народна банка само че е доста подобаващ за Свтовната банка???

Тия в Свтовната банка не желаят ли “добър публичен имидж " … но по този начин де… то Световната банка каква банка е… никаква една такава-малка и незначителна…

Кого лъжете, бе!!! Мишоци… ", за следващ път ги дефинира Колтуклиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР