Земеделски фермер в Нюпорт отвлякъл, изнасилил и убил медицинска сестра,

...
Земеделски фермер в Нюпорт отвлякъл, изнасилил и убил медицинска сестра,
Коментари Харесай

Фермер отвлече, изнасили и уби медсестра, но това не е всичко СНИМКИ

Земеделски фермер в Нюпорт отвлякъл, изнасилил и умъртвил здравна сестра, която следи - и по-късно се включил към група във Facebook, отдадена на намирането на изчезналата жена, написа usa.one.

Според проверяващите 28-годишният Куайк Левелин се радвал да гледа по какъв начин локалните се пробват на вятъра да намерят 25-годишната Сидни Съдърланд, която е била убита от него няколко дни по-рано.



Предполага се, че откакто правила дневния си крос Сидни се качила при Левелин в камион, след което той внезапно се обърнал обратно и заклещил дамата в колата. В четвъртък е открит телефонът на беглеца, а в петък тялото й е открито покрай къщата на Сидни.



Полицията има вяра, че Сидни, спечелила премията за Семейна плантация на годината за 2016 година, и Съдърланд, който е работил в Unity Health Harris Medical Center, се познавали, само че не разкриват естеството на връзката им.

В момента Левелин е арестуван в ареста без право на освобождение под гаранция. Той се появи за първи път в съда този понеделник; в случай че Левелин бъде приет за отговорен, той може да бъде изправен пред смъртно наказване.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР