Зеленски трябва да прояви сдържаност, защото Путин очаква украинската армия

...
Зеленски трябва да прояви сдържаност, защото Путин очаква украинската армия
Коментари Харесай

Експерти: Путин иска слаба Украйна и я получава, инвеститор няма да влезе там в следващите години

Зеленски би трябвало да прояви въздържаност, тъй като Путин чака украинската войска да влезе в по-тежък конфликт с съветската войска. Това съобщи Милен Керемедчиев в студиото на утринния блок на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 482
Според него Путин желае да употребява същия сюжет както в Грузия и проблема с Южна Осетия.

Славчо Велев показа друга позиция. По думите му може да се допусне, че протичащото се досега е резултат от осведомителна интервенция на Русия посредством съзнателно разпространение на дезинформация за евентуалната дата на навлизане в Украйна. По този метод Русия дестабилизира Украйна: “В идващите няколко години вложител няма да влезе в Украйна ”. Освен това посредством дезинформация за датата на навлизане Путин всяка съмнение сред съдружниците: “В момента виждаме предпоставки единствено за местен спор ”.

Керемедчиев беше безапелационен, че Украйна е стопански подвластна от Русия: “Ако Русия реши да приключи доставките на газ, Украйна ще остане на мрачно за два дни ”.

Путин желае слаба Украйна и получава слаба Украйна, съобщи специалистът. Според Славчо Велев Западът няма да води война с Русия поради Украйна.

Микола Балтажи се намеси в диалога и сподели, че Украйна желае спокойно урегулиране на спора. Според него България може да да помогне на Украйна с доставки на оръжие.

Керемедчиев съобщи, че България подкрепя Украйна от години: “Колкото повече подкрепяме Украйна, толкоз повече изгонени съветски дипломати ще забележим ”.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 482  Бившият дипломат на Украйна в България: Украйна се готви за най-лошото Бившият дипломат на Украйна в България: Украйна се готви за най-лошото  CBS: Руски командири са получили заповеди за навлизане в Украйна CBS: Руски командири са получили заповеди за навлизане в Украйна  Американското държавно управление е подготвило пакет от наказания против съществени съветски банки при положение на инвазия в Украйна Американското държавно управление е подготвило пакет от наказания против съществени съветски банки при положение на инвазия в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР