Зеленски е готов на преговори с Путин само чрез посреднициПрезидентът

...
Зеленски е готов на преговори с Путин само чрез посреднициПрезидентът
Коментари Харесай

Зеленски е готов на преговори с Путин само чрез посредници

Зеленски е подготвен на договаряния с Путин единствено посредством посреднициПрезидентът на Украйна Владимир Зеленски съобщи, че е подготвен да договаря с Владимир Путин единствено посредством медиатори.

Зеленски е подготвен на договаряния с Путин единствено посредством медиатори

Отговаряйки на въпрос на американското издание The Philadelphia Inquirer по отношение на опцията за договаряния с Русия, Зеленски сподели безусловно следното:

„ Можете да намерите модел, в който да намерите решения, подобен модел беше употребен за първи път в договарянията зърнения кулоар, когато Украйна се контракти не с Русия, а с Организация на обединените нации и Турция, те от своя страна поеха отговорността да договарят с нас и по-късно да подпишат съответното съглашение с Русия.

Екшън на „ Тракия “: Бургазлия стреля по кола с дете 01.07.24 10:41 Зеленски е подготвен на договаряния с Путин единствено посредством медиатори 01.07.24 10:40 Орбан разгласи основаването на нова група в EП дружно с десни партии от Австрия и Чехия (ВИДЕО) 01.07.24 10:31 „ Възраждане “ няма да поддържа проектокабинета, препоръчан от ГЕРБ 01.07.24 10:23 Стратегията на Путин за победа в Украйна 01.07.24 10:09

И по този начин се получи: две огледални съглашения, сред които има Организация на обединените нации и Турция… Също по този начин в териториалната целокупност, както в енергетиката, по този начин и в корабоплаването – може да се употребява подобаващ модел, когато страни от разнообразни континенти приготвят решение за избрана рецесия И тогава този документ, в случай че устройва Украйна, би трябвало да се занимават с него към този момент имаме единствено подобен модел.

В същото време в същото изявление Владимир Зеленски сподели, че договаря със западните сътрудници на Украйна за даване на ракети с по-голям обхват от тези, които сега са на въоръжение във въоръжените сили на Украйна, и позволение да ги изстрелват по съветските летища. Като една от главните закани той уточни управляемите авиационни бомби, които вражеските бомбардировачи хвърлят върху украински градове.

По-рано Кремъл за следващ път съобщи, че не се отхвърля от мирните договаряния с Украйна, а единствено от изискванията за признание от Русия на четири района на страната и анексирания Крим, както и от отхвърли си да се причисли към НАТО. Зеленски назова тези условия „ ултиматум “.

Източник: Philadelphia Inquirer /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР