Зеленият сертификат не е нужен, защото през последните месеци получихме

...
Зеленият сертификат не е нужен, защото през последните месеци получихме
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов: Зеленият сертификат не е нужен

Зеленият документ не е необходим, тъй като през последните месеци получихме доказателства, че заразяването с ковид не се въздейства от това дали хората са сертифицирани. Това сподели депутатът от Има Такъв Народ проф. Андрей Чорбанов в изявление за „ Тази събота “ по бТВ.

Той съобщи, че „ ИТН “ няма да поддържа митингите, които е насрочила партия „ Възраждане “ за идната седмица. „ Ние през цялото време сме изразили позиция, че сме срещу здравния документ като форма и опит за ограничение, само че митингът е и политически. Той е доста повече политически, в сравнение с цивилен. Исканията към държавното управление не са единствено здравни, по тази причина няма да го подкрепим “, изясни Чорбанов.

България има сертифициран производител на ваксини. Една сертифицирана организация би следвало да може да създава всевъзможен вид ваксини, уточни имунологът. „ В последните години компания „ Булбио “ беше тотално неглижирана, тя беше употребена, изстисквана, голяма част от експертите напуснаха. Трябва да се положат доста старания, с цел да може тази компания да проработи още веднъж и да създава препарати с висока принадена стойност “, уточни Чорбанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР