Зелените площи в непосредствена близост до имението на Слави Трифонов,

...
Зелените площи в непосредствена близост до имението на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Сметище пред палата на Слави Трифонов в Бояна

Зелените площи в непосредствена непосредственост до имението на Слави Трифонов, който се намира в богаташкия квартал Бояна в подножието на Витоша, се трансформира в бунище. Това сигнализират комшии на Дългия във фейсбук. Те приканват компанията, ангажирана с чистотата, да вземе неотложно ограничения. Сред най-засегнатите от систематичното замърсяване е и улицата, на която е 5-етажният замък на водача на Има Такъв Народ. Хората се оплакват, че чиновниците на компанията обръщали внимание единствено на тротоарите, само че не и на зелените площи, където се натрупали боклуците.



„ Ежедневно ставаме очевидци по какъв начин се мете тротоарът, само че не и площадките. Парадоксално е да метат непрекъснато, а боклуците си стоят. Визирам всички основни улици в квартала и площадите “, написа комшията на Слави Илиян Пандарски, предава Ретро.  



Самият Трифонов всекидневно минава по най-занемарената улица. Освен това имението му се води по адрес на нея, само че е настрана посредством няколкокилометров частен път. Строежът на 5-етажния дворец стартира през 2014 година, само че той живее там неотдавна. Според данните в формалната му имуществена декларация, подадена към КПКОНПИ, къщата се простира на 916 квадрата, а парцелът дружно с двора е 1199 кв.м. Цената, която Дългия е показал, е 1,3 млн. лева, само че съгласно специалисти след растежа на цените, сумата е доста по-внушителна. 



Палатът на Слави
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР