Зелената зона“ в Бургасще се превърне в целогодишна, съобщи пред

...
Зелената зона“ в Бургасще се превърне в целогодишна, съобщи пред
Коментари Харесай

Зелената зона става целогодишна

„ Зелената зона “ в Бургасще се трансформира в целогодишна, заяви пред публицисти ръководителят на непрекъснатата комисия по превоз и сигурност на придвижването Евелина Михалева. Докладната се преглежда в непрекъснатите комисии в Общинския съветипредстои да бъде гласувана.

А претекстовете - настояванията на живущите в ж.к. „ Лазур “, съгласно които след прекъсването на зоната през септември, намирането на паркоместа се трансформира в голямо тестване.

„ Има коли, които паркират в този регион и не се местят в продължение на 10 дни. Винаги е имало такива на местата без зона, само че концепцията ни еда работим за жителите в самите региони, не за тези, които идват за малко “, добави Евелина Михалева.

Работното време на „ зелената зона “ ще бъде от май до септември - от 11.00 до 20.00 часа, а през останалата част на годината - от 9.00 до 19.00 часа, като „ синята “.

„ Само лятото решението зоната да работи от 11.00 часа е поради бургазлии. Те вървят рано сутринта на плажа и по обяд си тръват. “, разяснява Михалева.

Какво още сподели пред публицисти Евелина Михалева, ръководител на транспортната комисия, чуйте в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР