Зелената сделка е една от причините за високата цена на

...
Зелената сделка е една от причините за високата цена на
Коментари Харесай

Цената на тока у нас щеше да е различна при готова АЕЦ Белене, убеден Курумбашев

" Зелената договорка " е една от аргументите за високата цена на тока. Това съобщи пред bTV някогашният евродепутат от Българска социалистическа партия Петър Курумбашев.

По негови думи това е една изкуствено основана търговия с нездравословни излъчвания .

Той изрази мнение, че цените на електрическата енергия у нас щяха да са разнообразни, в случай че беше издигната.

По отношение на затварянето на " Курумбашев изрази неразбиране по какъв начин от Европейската комисия са сметнали, че това би трябвало да се случи до 2027 година " Нашите хора пък решили 2036 година Как и те го пресметнаха? Аз ще ви кажа по кое време можем да спрем " Марица-Изток " - когато пуснем " Белене ", безапелационен бе той.

По негови думи изваждането на една базова мощ може да се замести единствено с друга такава.

Според Курумбашев неотложно би трябвало да стартира изплащането на обезщетения за бизнеса и бита.
 С втора актуализация Янев предлага да компенсира бизнеса за цената на тока
С втора актуализация Янев предлага да компенсира бизнеса за цената на тока

Настоя да стартира експертен диалог за плана на АЕЦ " Белене "

Относно президентската конкуренция някогашният евродепутат съобщи, че тримата съществени съперници - Румен Радев, Анастас Герджиков и Лозан Панов, са извънредно почтени претенденти за поста . Това не са хора, които влизат в политиката, с цел да получат някакво развиване, а в противен случай - това са хора, постигнали върховете, посочи той и изрази вяра по време на президентския спор да слагат проблемите в техните области.

Според него чувството за обезпечена победа е лъжливо . " Като обявиш някого за безалтернативен, му правиш неприятна услуга, тъй като може да демотивираш неговите гласоподаватели, тъй като те ще са на мнение, че любимецът им ще бъде определен. Алтернатива има до последния ден ", безапелационен бе Курумбашев. Той се усъмни в към Румен Радев.

Относно някогашният евродепутат обърна внимание, че отсъстват политици от някои страни, като да вземем за пример Съединените щати. Сигурно те не записват офшорни компании, защото част от офшорните компании са в Съединени американски щати, означи политикът.
 Хиновски: Не можем да ограничим износа на ток
Хиновски: Не можем да ограничим износа на ток

Малките предприятия не могат да си купят силата, която им е нужна

За българските имена, забъркани в огромното журналистическо следствие - и, Курумбашев съобщи: " Съмнявам се да има резултат. При Младенов - той просто е записал компания, която в никакъв случай не е била дейна. Още повече, че по това време той към този момент не е участвал в българската политика ".

По негови думи Pandora Papers и глобените по " Магнитски " за следващ път потвърждават, че проблемите на страната се виждат по-добре извън , в сравнение с от българските служби.

Той изрази съмнение, че ние също разполагаме с тази информация, само че имаме и някаква причина " срамежливо да не желаеме да я споделяме ".
 КНСБ: България е най-големият губещ от
КНСБ: България е най-големият губещ от " Зелената договорка " на Европейска комисия

Според Пламен Димитров това изобщо не било " договорка "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР