Зелената гама на Volvo ще обиколи страната и ще представи ...

Зелената гама на Volvo ще обиколи страната и ще представи

Volvo Recharge Tour стартира в морската столица на България

Зелената гама на Volvo ще обиколи страната и ще показа последните шведски технологии по повод на електрическата подвижност
На 18 май 2022 във Варна започва Volvo Recharge Tour. Изцяло електрифицираната Volvo гама ще обиколи огромните градове на страната през идните две седмици.

Volvo Recharge е сплотяващо наименование за изцяло електрическите коли и Plug-in хибриди на първокласната шведската марка. Recharge серията обезпечава доста мощ и спиращо дъха пътно държание, само че без компромис по повод на опазването на планетата.

Volvo Recharge Tour се предвожда от бест-селърите XC90 PHEV и XC60 PHEV, в този момент с нова генерация plug-in хибридна технология с продължен електрически пробег и 455 к.с. мощ. В електрифицираната компания на Volvo почтено място заемат и изцяло електрическото XC40 Recharge, както и последната шведска зезда - новото C40, което пленява от пръв взор.

Почитателите на електрическата подвижност ще имат опция да се срещнат от близко и тестват достолепията на Volvo Recharge гамата, както следва:
18-21 май – Варна, в шоурума на Volvo и на паркинга на Делта мол
26-29 май – Бургас, в шоурума на Volvo и в Морската градина
31 май–2 юни – Пловдив, шоурума на Volvo

След като обиколи страна, Volvo Recharge Tour ще дебаркира на интернационалното автомобилно ревю в София, което ще се организира от 3 до 12 юни в МИЦ.
Заповядайте на Volvo Recharge Tour! Насладете се на новия разкош, където моменталната мощ идва с ниски излъчвания и издига шофирането на едно ново равнище.

*Източник: www.volvocars.bg

Източник: auto-press.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg