Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин е добро, заяви

...
Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин е добро, заяви
Коментари Харесай

Песков: Всичко е наред, Путин е в добро здраве

Здравословното положение на съветския президент Владимир Путин е положително, съобщи прессекретарят на президента Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" (Всичко) е наред, той е в положително здраве ", увери представителят на Кремъл пред кореспонденти в четвъртък.

Според него " и украински, и американски, и английски осведомителни " експерти " през последните месеци подмятат разнообразни небивалици за здравословното положение на президента ". " Това не са нищо друго с изключение на небивалици, за това приказваме ", сподели Песков.

Коментирайки думите на Путин, който, говорейки в сряда на форума " Силни хрумвания за ново време ", се извини за кашлицата, обяснявайки я със " мощните " климатици по време на посещението му в Техеран предния ден, Песков сподели, че " това се случва, всичко е наред. " " Що се отнася до климатиците, да, в действителност там е горещо на открито и е хладно под климатиците. И аз съм с пресипнал глас, и аз съм по този начин ", добави той.

По-рано през днес директорът на Централното разследващо ръководство на САЩ Уилям Бърнс заяви, че има доста клюки за здравословното положение на президента Путин, но според неофициални данни на разузнаването съветският водач е " много здрав ".

Във вторник Путин посети Иран, където организира няколко кръга двустранни договаряния, а също по този начин взе присъединяване в срещата на върха на " тройката " от Астана (Русия, Иран, Турция).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР