Здравословното състояние на бразилската футболна легенда Пеле се подобрява прогресивно“,

...
Здравословното състояние на бразилската футболна легенда Пеле се подобрява прогресивно“,
Коментари Харесай

Лекари съобщиха добра новина за Пеле

Здравословното положение на бразилската футболна легенда Пеле се „ усъвършенства прогресивно “, обявиха лекарите му, седмица откакто 82-годишният троент международен първенец бе приет в болница в болница „ Алберт Айнщайн “ за лекуване на рак на дебелото черво.

Пеле, считан от мнозина за най-великия футболист на всички времена, „ продължава да се усъвършенства прогресивно, изключително респираторната зараза, диагностициран с нея след влизането в болничното заведение “, се споделя в изказване на медицинския екип.

„ Той остава в общоприета стая, постоянен, в схващане и без нови затруднения “, увериха от „ Алберт Айщайн “. Припомняме, че Пеле, единственият троент международен първенец (1958, 1962 и 1970 години с Бразилия), влезе в болница преди седмица за рутинни прегледи, само че бе диагностициран с респираторна зараза.

Впоследствие се появиха информации, че е на палиативни грижи и е в доста тежко положение, само че те бяха опровергани както от лекарите в лечебното заведение, по този начин и от дъщерите му Флавия и Кели
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР