Здравословни проблеми за легенда на киното.Носителката на Оскар италианска филмова

...
Здравословни проблеми за легенда на киното.Носителката на Оскар италианска филмова
Коментари Харесай

София Лорен счупи крака си

Здравословни проблеми за легенда на киното.

Носителката на " Оскар " италианска кино звезда София Лорен, национална икона и една от най-издръжливите кино диви на ХХ век, е претърпяла интервенция след рухване в дома си в Женева, заяви неин представител в понеделник.

Операцията на 89-годишната Лорен " мина добре и в този момент тя би трябвало да си почине и всичко ще бъде наред ", сподели представителят, представен от " Ройтерс ".

Той не даде детайлности, само че удостовери изявленията в италианските медии, съгласно които актрисата е паднала инцидентно в дома си в неделя и е счупила бедро.

Лорен завоюва два оскара, първият през 1961 година за трагичния си портрет на майка по време на война в неореалистичната класика на Виторио Де Сика " Две дами ". Вторият е премия за изцяло творчество от 1991 година

Някои от нейните най-запомнящи се и сполучливи филми са снимани с Марчело Мастрояни, който умря през 1996 година Тя също по този начин си партнира с Кари Грант, Марлон Брандо, Франк Синатра и Пол Нюман, написа

Последната й основна роля беше в La Vita Davanti a Se ( " Животът пред нас " ) от 2020 година

В него тя играе някогашна продажница, оживяла от холокоста, която се грижи за деца на работещи проститутки в южния италиански град Бари и оказва помощ на осиротяло сенегалско момче мигрант, което я е ограбило.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР