Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че е в постоянна връзка

...
Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че е в постоянна връзка
Коментари Харесай

Професор Ангелов с любопитен коментар за темата с какво се лекува Борисов от К-19

Здравният министър Костадин Ангелов съобщи, че е в непрекъсната връзка с Бойко Борисов, който се лекува вкъщи от Ковид-19.

"Преди 20 минути приказвах за последно с премиера. Първото ни позвъняване през днешния ден беше в 3 ч. сутринта, а за деня сме се чували 10 пъти.

Обсъждаме всевъзможни неща и проблеми. Правителството ме поддържаха в намирането на решения за българските медици. С какво лекуваме премиера?

Това са персонални неща. Така както се лекуват всички български жители. Негови са думите: "Каквото е за всички, такова е и за мен ", изясни Ангелов в телевизионно изявление.



"Всеки един български доктор, който работи в болница - доктор, сестра, санитар, без значение каква е болничното заведение - държавна, общинска, регионална, ще получи повече средства. Лекарят по 600 лв., сестрата по 360 лв., санитарят по 120 лв..

Това ще бъде към всяка заплата за цялата година от 1 януари следващата година. Дължим им го. Те не се отхвърлиха. Бяха компактно на работните си места. Поклон, сътрудници ", разяснява още здравният министър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР