Здравните власти във Великобритания издадоха заповед за ваксинация на от

...
Здравните власти във Великобритания издадоха заповед за ваксинация на от
Коментари Харесай

Експерти: По-добре децата да се заразят с COVID-19 и да придобият естествен имунитет

Здравните управляващи във Англия издадоха заповед за имунизация на от 12 до 16-годишна възраст . Според нея, те няма да са длъжни да взимат позволение от родителите си , когато отиват за ваксина, оповестява БГНЕС.

Експерти, които се опълчват на този ход, настояват, че може да е по-добре децата да се зарзят с COVID-19 и да се възстановят, с цел да развият натурален имунитет, в сравнение с да разчитат на отбрана от ваксинa, която съгласно изследванията понижава след месеци.
 Разрешиха имунизирането на деца с Moderna в Швейцария Разрешиха имунизирането на деца с Moderna в Швейцария
Швейцарският лекарствен регулатор утвърди потреблението на имунизацията против ковид на американската компания Moderna за подрастващит...

Професор Дейвид Ливърмор, медицински микробиолог от Университета в Източна Англия, съобщи, че светът ще би трябвало да живее със болестта в продължение на години , в случай че не и десетилетия, тъй че съществуването на потомство деца с натурален имунитет би помогнало за попречване на случаите, които се развиват по-късно. Естественият имунитет може да бъде „ по-добра първа стъпка в взаимното битие през целия живот “ с вируса, в сравнение с увеличението на дозите на имунизацията, считат експерти.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР