Здравните власти в САЩ казаха, че напълно ваксинираните американци няма

...
Здравните власти в САЩ казаха, че напълно ваксинираните американци няма
Коментари Харесай

Ваксинираните хора в САЩ могат да ходят навън без маски

Здравните управляващи в Съединени американски щати споделиха, че изцяло имунизираните американци няма потребност да носят на открито, в случай че не са измежду огромен брой непознати хора, съобщи Асошиейтед прес. Това излиза наяве от нови насоки на Центровете за надзор и предварителна защита на заболяванията, оповестени през днешния ден, написа.
Съветът до момента беше хората да носят маски на открито, в случай че са на разстояние до към 1,8 метра един от различен. Промяната идва, откакто над половината от пълнолетното население на Съединени американски щати получи най-малко една доза ваксина против COVID-19, а повече от една трета са изцяло имунизирани. Според рекомендациите на здравните управляващи не е належащо хората, без значение дали са изцяло имунизирани или не, да носят маски на открито, когато вървят пеш, карат велосипед или тичат сами или с хора от своето домакинство. Те могат да бъдат без маски също на дребни събирания навън с изцяло имунизирани хора.
 Маските за еднократна приложимост - екологична бомба със закъснител Маските за еднократна приложимост - екологична бомба със закъснител
Покриването на лицето към този момент е законово условие на доста публични пространства в целия свят. Още преди да станат наложителни, маските...
Неваксинираните би трябвало да носят маски на събирания навън, на които има други неимунизирани хора. Те също по този начин би трябвало да продължат да носят маски, когато посещават заведения за хранене навън. От ЦКПБ обявиха, че към този момент не е открита връзка сред възпалението на сърцето, известно още като миокардит, и имунизациите против COVID-19, показва Ройтерс. Центърът сподели, че поддържа контакт с американското министерство на защитата за следствието на 14 случая на миокардит при хора, имунизирани посредством здравните служби на армията.
Израелското здравно министерство съобщи в неделя, че изследва дребен брой случаи на инфектиране на сърцето при хора, получили имунизацията на " Пфайзер ", въпреки че към този момент не е стигнало до някакви изводи. Повечето случаи в Израел са били обявени при хора на възраст до 30 години. Компания " Пфайзер " споделя, че не е забелязала по-високо равнище на случаи на миокардит, в сравнение с обикновено би могло да се чака измежду популацията като цяло.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР