Здравните служители на Ню Йорк издадоха предупреждение за увеличаване на

...
Здравните служители на Ню Йорк издадоха предупреждение за увеличаване на
Коментари Харесай

Ню Йорк издава предупреждение за инфекциозни заболявания, разпространявани чрез урината на плъхове след рекордна година на докладвани случаи

Здравните чиновници на Ню Йорк издадоха предизвестие за увеличение на излъчените бактериални болести, популяризирани посредством урината на плъхове, откакто бяха регистрирани 24 случая регистрирани през 2023 година, най-вече за всяка година.

Само шест случая на лептоспироза са били докладвани в града до момента тази година, само че броят им нараства, оповестиха от Министерството на здравеопазването на Ню Йорк. Случаите в Ню Йорк значително са свързани с излагане на материали, нечисти с урина на плъх от норвежки плъх.

Заболяването може да аргументи тресчица, главоболие, студени тръпки, мускулни болки, повръщане, диария, кашлица, конюнктивална суфузия, жълтеница и обрив, Силия Куин, заместник-комисар на Отдела за надзор на болесттите, която издаде 12 април меморандум предизвестие за заболяването.

Плъх пресича платформа на метрото на Таймс Скуеър. Здравните чиновници на Ню Йорк издадоха предизвестие за увеличение на предаванит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР