Здравко Димитров-Зико отдавна се компрометира като кмет на Пловдив. Той

...
Здравко Димитров-Зико отдавна се компрометира като кмет на Пловдив. Той
Коментари Харесай

ВИДЕО Наглият кмет Зико пробва да даде на изпроводяк вървежна кръчма в Пловдив за 240 лв. наем на месец

Здравко Димитров-Зико от дълго време се компрометира като кмет на Пловдив. Той се провали в знакови за града под тепетата планове, сподели неведение и индиферентност към други значими тематики, съумя да ядоса почитателите на футбола от Ботев и Локо. Градоначалникът се замеси в няколко чутовни абсурда, откакто опита на свръх занижени цени да прокара " златни кокошки " във втория по величина град.

Доверието към Димитров неотдавна бе снето даже от Бойко Борисов, който на висок глас му изиска оставката, въпреки да е след дъжд качулка. Лидерът на ГЕРБ стори това в обезверен опит да избави задаващите се парламентарни и локални избори за своята партия. Едва ли ще му се получи, тъй като всеки, който може да събере 2+2 е наясно, че точно Борисов спусна Зико за кмет, а след това го ползваше като маша, с цел да прокарва ползите на доближени до политическата групировка предприемачи.

Формалният мотив за поисканата оставка е тъкмо подобен - за несправянето към градежа на стадион " Христо Ботев ", което разумно вбеси последователите на " канарчетата ". Те излязоха на всеобщ митинг и желаеха Колежа да се дострои качествено, парите да се разходват транспарантно, да се дават подробни доклади, а изпълнителят - фимма ПИМК, да в профил за своя сметка некачествените осъществявания. Именно ПИМК е известна като компания, доближена до ГЕРБ и няма кой баламурник да повярва, че публичната поръчка за дострояването на стадиона на Ботев инцидентно е отишла при тях. Транспортно-строителният необут Илиян Филипов се трансформира във зложелател на бултрасите, нищо че се биеше в гърдите за безжалостен ботевист от дете. Той под паника пробва да замаже големите далавери като дава изявленията пред финансово подтиквани гаражни сайтчета и заплашва почитатели по телефона.

Бойко Борисов бързо се усети, че тези способи вредят на ГЕРБ и опитва да се направи на избавител. На ботевистите и на локомотивците обаче паметта им не е къса...

За безумията сътворени от Здравко Димитров и сие в общината могат да се пишат фермани. Последнаа нагла изцепка на кмета дори не е за поверие. Ясно усетил, че дните му на поста са преброени, той раздава на пакост апетични парцели. подобен е съответният случай, с който ще ви срещнем. иде тирада за това, че на идната общинска сесия (на 9 февруари) Зико е отправил предложение към старейшините да гласоподават отдаването чартърен за смешно ниската сума от 240 лв. на супер парцел на Гребната база. Става дума за вървежен ресторант, който е завоалиран като нещо друго...

За меко казано скандалната преживелица сигнализира общественикът Любомир Чакъров. Той е известен под тепетата с нестихващата си сила да вади на показ кирливите ризи на локалната власт. Гледайте и слушайте деликатно клипа долу и си правете сметка какви хора сме избрали да ни ръководят и дали грешката не е в нас, в хората, които си затваряме очите и оставяме сред капките да минават такива безсрамни неща...Защото такива са множеството кметове в България и " шефовете " им в изпълнителната власт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР