Здравко Димитров-Зико отдавна се компрометира като кмет на Пловдив. Той

...
Здравко Димитров-Зико отдавна се компрометира като кмет на Пловдив. Той
Коментари Харесай

ВИДЕО Наглият кмет Зико пробва да даде на изпроводяк вървежна кръчма в Пловдив за 240 лв. наем на месец

Здравко Димитров-Зико от дълго време се компрометира като кмет на Пловдив. Той се провали в знакови за града под тепетата планове, сподели неведение и индиферентност към други значими тематики, съумя да ядоса почитателите на футбола от Ботев и Локо. Градоначалникът се замеси в няколко чутовни абсурда, откакто опита на свръх занижени цени да прокара " златни кокошки " във втория по величина град.

Доверието към Димитров неотдавна бе снето даже от Бойко Борисов, който на висок глас му изиска оставката, въпреки да е след дъжд качулка. Лидерът на ГЕРБ стори това в обезверен опит да избави задаващите се парламентарни и локални избори за своята партия. Едва ли ще му се получи, тъй като всеки, който може да събере 2+2 е наясно, че точно Борисов спусна Зико за кмет, а след това го ползваше като маша, с цел да прокарва ползите на доближени до политическата групировка предприемачи.

Формалният мотив за поисканата оставка е тъкмо подобен - за несправянето към градежа на стадион " Христо Ботев ", което разумно вбеси последователите на " канарчетата ". Те излязоха на всеобщ митинг и желаеха Колежа да се дострои качествено, парите да се разходват транспарантно, да се дават подробни доклади, а
Всичко за Вашата сватба
изпълнителят - фимма ПИМК, да в профил за своя сметка некачествените осъществявания. Именно ПИМК е известна като компания, доближена до ГЕРБ и няма кой баламурник да повярва, че публичната поръчка за дострояването на стадиона на Ботев инцидентно е отишла при тях. Транспортно-строителният необут Илиян Филипов се трансформира във зложелател на бултрасите, нищо че се биеше в гърдите за безжалостен ботевист от дете. Той под паника пробва да замаже големите далавери като дава изявленията пред финансово подтиквани гаражни сайтчета и заплашва почитатели по телефона.

Бойко Борисов бързо се усети, че тези способи вредят на ГЕРБ и опитва да се направи на избавител. На ботевистите и на локомотивците обаче паметта им не е къса...

За безумията сътворени от Здравко Димитров и сие в общината могат да се пишат фермани. Последнаа нагла изцепка на кмета дори не е за поверие. Ясно усетил, че дните му на поста са преброени, той раздава на пакост апетични парцели. подобен е съответният случай, с който ще ви срещнем. иде тирада за това, че на идната общинска сесия (на 9 февруари) Зико е отправил предложение към старейшините да гласоподават отдаването чартърен за смешно ниската сума от 240 лв. на супер парцел на Гребната база.
Всичко за Вашата сватба
Става дума за вървежен ресторант, който е завоалиран като нещо друго...

За меко казано скандалната преживелица сигнализира общественикът Любомир Чакъров. Той е известен под тепетата с нестихващата си сила да вади на показ кирливите ризи на локалната власт. Гледайте и слушайте деликатно клипа долу и си правете сметка какви хора сме избрали да ни ръководят и дали грешката не е в нас, в хората, които си затваряме очите и оставяме сред капките да минават такива безсрамни неща...Защото такива са множеството кметове в България и " шефовете " им в изпълнителната власт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg