Здравейте, казвам се Матю, въпреки че може да ме познавате

...
Здравейте, казвам се Матю, въпреки че може да ме познавате
Коментари Харесай

„Човек взима питието, то му взима всичко останало“: Отиде си Матю Пери, любимият Чандлър Бинг от „Приятели“

„ Здравейте, споделям се Матю, макар че може да ме познавате с друго име. Приятелите ми ме назовават ​​Мати. И трябваше да съм мъртъв “. Така стартират записките на звездата от " Приятели " Матю Пери. 

Актьорът бе открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис. На мястото не са открити следи от принуждение. Той умря на 54 години. Пери бе най-известен с ролята на Чандлър Бинг в хитовия сериал от 90-те години.

Всички сме го гледали и в никакъв случай няма да го забравим, нали?

„ Не пиша нищо от това, с цел да може някой да ме съжалява — пиша тези думи, тъй като някой различен може да знае, че би трябвало да спре— като мен те имат цялата информация и схващат следствията — само че към момента не могат да спрат да пият. Не сте сами, мои братя и сестри “, написа още Пери в книгата си.

Снимка: Getty Images

Книгата на Пери загатва няколко хоспитализации, които артистът е претърпял през годините си на корист с опиати и алкохол. Въпреки това, книгата стартира с най-тежката му, когато той претърпява стомашно-чревна перфорация на 49-годишна възраст, откакто дебелото му черво се спука от несъразмерна приложимост на опиати. Пери се бори за живота си, прекара две седмици в кома и пет месеца в болничното заведение.

Актьорът продължава да споделя истории от живота си

„ Човек взима питието, то му взима всичко останало “, написа Пери за проблемите си с алкохола в записките си.

Приемал по 55 викодина дневно

Пери не се свени да опише мащаба на своите проблеми с опиатите и алкохола. Той показва, че по време на третия сезон на „ другари “ взимал по 55 викодина дневно. В допълнение към това той злоупотребявал и с други средства като ксанакс, метадон и бупренорфин.

Снимка: Getty Images

В изявление пред The New York Times Пери съобщи, че е похарчил над 9 млн. $ в битката си с зависимостите.

Той призна обаче, че в никакъв случай не е бил под влияние на опиати или алкохол, до момента в който бил на снимачната площадка на „ Приятели “, само че призна, че използването му е  повлияла на играта му в сериала.

Не чувствал нищо, когато „ Приятели “ завършил

Матю признава, че не е почувствал нищо, когато сериала „ Приятели “ завършил.

Снимка: Getty Images

Пери си спомни по какъв начин е гледал приятелите му да ридаят към него, до момента в който са снимали последния си епизод през 2004 година, само че сподели, че лекарството, на което е бил по това време, го е предиздвикало да не усеща нищо.

„ Не усетих нищо. Не можех да схвана дали това беше поради опиоида бупренорфин, който одобрявах, или просто като цяло бях мъртъв от вътрешната страна “, показа той.

Копнеел за фамилен живот

Едно от нещата, които Пери в действителност се надявал да направи с остатъка от живота си, било да се влюби и да построи семейство. През 2019 година предложи брак на тогавашната си другарка Моли Хървиц. В последна сметка обаче приключи връзката си с нея, като уточни, че прекратявал съвсем всичките си връзки, тъй като го било боязън от пострадване.

Открит е мъртъв в джакузито на къщата си в Лос Анджелис

„ Беше ме боязън “, сподели той пред People. Въпреки че Пери призна, че „ имал голям боязън “ от любовта, той сподели, че „ посредством доста работа преодолях този боязън “.

Що се отнася до това какъв човек търси, Пери сподели, че желае „ някой, който се самоиздържа “. „ По всевъзможен метод, само че най-много финансово, тъй като се опарих няколко пъти от дами, които желаеха парите ми, без да ги е грижа за мен “, добави той.

Романтичният му живот също бе под прожекторите, защото Пери излизаше със звезди като Джулия Робъртс, Селма Блеър, Лизи Каплан и починалата Джейми Тарсес.

Снимка: Getty Images

Освен в „ Приятели “, Пери взе участие доста други телевизионни продукции и филми. Пери имаше дълга връзка с Warner Bros. посредством „ Приятели “, „ Западното крило “ и „ Студио 60 на Сънсет Стрип “. В изказване студиото приветства уменията му като артист.

„ Съкрушени сме от кончината на нашия безценен другар Матю Пери. Матю беше необикновено талантлив артист и незаличима част от фамилията на Warner Bros. Television Group “, се споделя в изказването. „ Въздействието на неговия комедиен талант се почувства по целия свят и неговото завещание ще продължи да живее в сърцата на толкоз доста хора. Това е трогателен ден и ние изпращаме любовта си към фамилията му, обичаните му хора и всички негови предани почитатели “, пишат от компанията.

Матю Пери работи по записките си и рядко може да бъде видян отвън дома си

NBC също отдаде респект на артиста. „ Невероятно сме натъжени от прекомерно скорошната кончина на Матю Пери “, се споделя в изказване на NBC. „ Той донесе толкоз доста наслада на стотици милиони хора по света с комедийните мнения и ироничното духовитост. Неговото завещание ще живее през безчет генерации “, прибавят от NBC.

Снимка: Getty Images

Преди „ Приятели “ да го направи голяма звезда дружно с Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс и Мат Лебланк, Пери също се появява в „ Кой е шефът? “, „ Бевърли Хилс, 90210 “, „ Свободен дом “ и други Но всичко се промени за Пери през есента на 1994 година, когато „ Приятели “ се трансформира в шлагер за една нощ и един от най-популярните и най-успешните телевизионни сериали на всички времена. Средно 25 милиона души гледат всеки нов епизод.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР