Здравейте, искам да изкажа възмущението си от поредния фарс във

...
Здравейте, искам да изкажа възмущението си от поредния фарс във
Коментари Харесай

Пловдивчанин възмутен от новата синя зона

Здравейте, желая да изкажа възмущението си от следващия фарс по отношение на новата "синя зона ", обхващаща улиците  "Леонардо да Винчи ", "Петър Парчевич ", "Георги Раковски " и "Щросмайер ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И продължава. "Първото фрапиращо нещо е, че има общо двама чиновници, които са виновни за събирането на таксите за всички улици. Липсват паркомати. 
Неспособността на "синя зона " да провежда таксуването на паркирали дава мотив за поява на двоен стандарт и дискриминация: тези, които не заплащат, остават безнаказани за сметка на тези, които си заплащат. Да не приказваме, че тези улици са еднопосочни и всеобщо се паркира от лявата страна по посока на придвижването, което е неразрешено, в случай че пречи, до момента в който дясната е самата "синя зона ". Тоест или паркираш на неразрешено, или паркираш на "синя зона " без последици - няма санкционирани със стикер, няма сложени скоби, да не приказваме за "паяк ".
Тоест тези, които си плащаме "синята зона " или към този момент идваме с градски превоз или велосипед, излизаме балъци. Това е следващата неприятна политика на община Пловдив да взима решения, без да има потенциал да ги съблюдава сходно на ремонтите на "Бриколаж ", "Коматево " и други.

Друг проблем, който се заформя сега, е, че живущите на тези улици напълно естествено си изкарват сини стикери за 50 лв. на година и паркират пред домовете си всекидневно и действително самата "синя зона " се обезсмисля, тъй като отново няма къде да се паркира. Уж задачата на това решение беше се ограничи трафикът и паркирането в регион "Централен ", само че уви това няма по какъв начин да се случи ". 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР