Здравейте, искам да изкажа разочарованието си от автобусна линия номер

...
Здравейте, искам да изкажа разочарованието си от автобусна линия номер
Коментари Харесай

Майка с дете премести тетрадката на кондукторка, после съжали, че се е качила

Здравейте, желая да изкажа разочарованието си от автобусна линия номер 4 с номер PB 4273 PX и по-точно от кондукторката, която беше на промяна. Така читателка на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до медията ни. И прибавя:

" Качвам се в 17.22 часа на дата 06.06.2022 на рейс номер 4от спирката на аптека " 36,6 " на бул. " България " до хотел " Санкт Петербург ", с дете на 3 години в ръце и диря къде да седне детето, с цел да платя билетчетата.

Сяда на седалката тъкмо зад водача, на която има една сложена тетрадка. Премествам тетрадката и поставям детето. В този миг кондукторката ми се развика мощно:

- От цялостен свободен рейс ти откри тъкмо тук да седнеш, това ми е тетрадката да се регистрирам!

При което, взе тетрадката и я постави зад тила на детето. Извадих парите и си платих билетите. Автобусът беше цялостен и единствените свободни места бяха на края на рейса и тези, на които сложих детето.

През целия път от две спирки до казино " Риц " тя не спря да мрънка, че детето й е седнало на мястото. Накрая детето попита:

-Бабата за какво се кара?

Другият път избирам да ходя пешком, в сравнение с да попадна на " баби ", които желаят да се регистрират на четвъртата по ред спирка от тръгването на рейса ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР