Здравейте, аз съм Нори. Така се представя актрисата Елеонора Иванова

...
Здравейте, аз съм Нори. Така се представя актрисата Елеонора Иванова
Коментари Харесай

След Никога не е просто секс“ и Чалга“ - многото лица на Елеонора Иванова

" Здравейте, аз съм Нори. " Така се показва актрисата Елеонора Иванова и счита, че да знаем по какъв начин й споделят на галено е изцяло задоволително. Не желае и да приказва доста за себе си, а избира хората да познават нейната работа и да я свързват с функциите й. " А това, което за мен е същински значимо - моите персонални дела и вярвания, аз персонално се старая да не остават скрити. "

Какво да чакаме от " Никога не е просто секс ”

Филмът на Саня Борисова е провокативна комедия за съвременното отношение към любовта и сeкса

Последно я гледахме на огромен екран във кино лентата на Саня Борисова " Никога не е просто секс ", където е в ролята на Вероника. " Доверчива, с лек темперамент, наивна. Тя се хвърля самоуверено в едни връзки с човек, който е доста надалеч от нейния свят, оставяйки всичко познато " - разказва ни я в резюме Елеонора. И макар че героинята й е много друга от самата нея, тя приема предлагането на Саня Борисова и продуцента Никол Предьова незабавно щом прочита сюжета.

" Те бяха гледали кино лентата " Чалга " и очевидно им е допаднало по какъв начин съм изиграла ролята си там. Пожелаха да ми изпратят сюжета и да се срещнем. Не е имало кастинг или най-малко не по метода, по който разбираме думата кастинг. Минала съм го, без да зная. "
 Снимка 666318

А откакто се среща и с Рая Пеева и Елена Петрова - другите актриси, с които си партнира, у Елеонора към този момент няма и грам подозрение, че е взела вярното решение. Още от началото се усеща спокойна, че е в компанията на забавни и отдадени на работата си дами. А общите им подиуми й стават обичани. " Приятно е да си част от подобен женски екип ", признава още актрисата и изяснява, че даже през нормалните снимачни компликации съумяват да преминат " умерено и грациозно ".

Е, умерено не е най-правилната дума, с която Елеонора Иванова би определила снимачния развой на " Никога не е просто секс " - най-малко не за нея. Причината е, че по същото време има и подготовки на постановката " Ромео и Жулиета " в Драматичен спектакъл Пловдив и постоянно й се постанова да е там сутринта, да идва до София за фотоси и вечерта още веднъж да се връща.

Този претрупан график обаче не съумява да й попречи да бъде еднообразно отдадена и в кондиция и на двете места, което е най-важното за нея. И тъй като е доста съсредоточена от самото начало на фотосите, а и тъй като има " памет на златна рибка ", не помни много-много какво се е случвало зад кадър, само че си спомня, че е имало доста смях.

А пред камерите несъмнено най-запомняща е секс сцената с Веселин Калановски. С него или с някой различен сътрудник, за нея няма изключително значение - тъй като това е просто част от работата им. " Ние сме експерти, както и всеки, който е на снимачната площадка. " Но с изключение на поради на професионализма, фотосите на горещите фрагменти стават по-лесни и с помощта на Саня Борисова. " Тя подходи доста търпеливо и почтително към нас и се постара снимането да се случи по доста спокоен и оптимално удобен за всички ни метод. "
 Снимка 666316

И тъкмо както останалите й функции в киното и театъра, и тази на Вероника в " Никога не е просто секс " се разграничава от нейната същина " по всичко и по нищо ". " Аз съм премерена и премислям огромните крачки доста в детайли. Може би преди, когато бях по-малка, бях по-импулсивна, само че се научих да бъда по-пресметлива и виновна ", изяснява Елеонора Иванова.

С годините в актьорската специалност пък се е научила, че без значение дали героинята й е близка, или радикално друга от нея - работата й е да я разбере и да я отбрани. И знае, че се е справила добре, когато това се получи правдиво и истинно. Тези размишления около всяка нова роля са свързани и с въпроси, които я карат да " човърка все по-надълбоко в себе си ". И колкото по-сложни са персонажът и текстът, с които работи, толкоз повече въпроси си задава.

Отговорите търси в себе си, " бърка си в душичката и рови там, където множеството хора избират да не пипат ". И въпреки че избира да разграничава изкуството и действителния живот, Елеонора признава, че даже и неумишлено, човек пораства с помощта на него.
 Снимка 666319

Последната продукция от света на киното и сериалите, която я кара да се замисли и да си задава доста въпроси, е Baby Reindeer на Netflix. Грабва я на първо място с това, че е по същинската персонална история на артиста, който като се изключи че е в основната роля, е и създател на сюжета. 

В края на диалога попитахме Елеонора Иванова какви са проектите й за идното лято. И измъкнахме признанието, че това е времето, в което си разрешава да я " отвява вятърът " - макар че до момента твърдеше, че не е подобен човек и постоянно премисля дейностите си.

Конкретни професионални проекти към момента няма, само че знае, че това, което е за нея, ще пристигна и без да го преследва. А почивката може да се опише главно с две думи - море и каравани. " Обичам ужасно доста морето, пристрастена съм към пречистващите му сили. " Разбираме изцяло, и ние се усещаме тъкмо по този начин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР