"Здравей, не те познавам, но знам, че не ти е

...
"Здравей, не те познавам, но знам, че не ти е
Коментари Харесай

Уникален жест от малки шестокласници

"Здравей, не те познавам, само че знам, че не ти е елементарно! Сигурна съм, че ще преминеш през това тестване, както допускам, и през доста други! Затова се бори, не се предавай! Можеш го, повярвай ми! "

Това написа дребната Софи от 6 Г клас на столичното 20 ОУ "Тодор Минков " до всеки един пациент, минал през COVID-19 отделенията на "Пирогов ".

За края на образователната година шестокласници от 6 Г клас на столичното 20 ОУ "Тодор Минков " отделиха от спестяванията си и купиха вода и вафли за пациентите и медиците в COVID-19 отделенията на болница "Пирогов ".

Началникът на COVID-19 бранша доцент Петър Атанасов и началникът на Мултипрофилното незабавно поделение лекар Дияна Димитрова одобриха детската помощ и изпратиха на малчуганите пожелания за здраве, слънчеви усмивки и щастлива лятна почивка.

Благородната самодейност на децата поддържа и класния им началник госпожа Татяна Енева, която ги предизвиква да изберат идеята си посредством гласоподаване.

Трябва да отбележим, че преди дни беше закрито последното Коронавирус отделени в столичната болница. В разгара на втората вълна през ноември предходната година болничното заведение преструктурира Втора клиника по ортопедия и травматология в следващото поделение за заболели от ковид.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР