Здравей, Май! Днес се събудих и вдишах сякаш за първи

...
Здравей, Май! Днес се събудих и вдишах сякаш за първи
Коментари Харесай

Май е аромат на люляци, късни вечери и много обичане

Здравей, Май!

Днес се разсъниха и вдишах като че ли за първи път от твоя гальовен пролетен мирис. Струва ми се, че през май слънцето грее някак по-силно, а птиците пеят вечер до по-късно. Сигурна съм, че тази нощ ще чуя първото щурче, а от на следващия ден ще мога да се разхождам по пай ръкав и с най-голямата усмивка на лицето си.

Защото май е лилаво благоухание на люляци, той е оня инцидентен безоблачен ден, в който за първи път ти мирише на лято, а вечерите на по бира на открито стават все по-постижими.

 жена двойка обич пролет Istock

Май е като сантиментална вечер, основана особено за всички влюбени, които не желаят да вършат нищо друго, с изключение на да се държат за ръка и да гледат звездите в очите си.

Май е обичане, но доста обичане. Той е откраднати целувки пред входната врата, тежки влюбени въздишки, бягане след последния трамвай, преплетени пръсти, крайници, ръце, сърца…

 жена двойка обич пролет Istock
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Май е част от това по-лесно време от годината, когато въздухът е натежал от вярата за нещо по-добро, което следва. И този месец постоянно съумява да ни го сервира. През май като че ли имаме време за всичко, а самото време не бърза за на никое място.

Защото надали има човек, който да не обича май и трепета във въздуха, с който идва най-влюбеното и уханно време от годината.

Добре пристигнал, май! Моля те, бъди магически!
 Най-успешните и магични дни през май  Най-успешните и магични дни през май  Най-успешните и магични дни през май  Най-успешните и магични дни през май
Прочетете още:

За още потребни и практични статии .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР