Здравец Hylissang Гълъбов и неговите съотборници от MAD Lions отново

...
Здравец Hylissang Гълъбов и неговите съотборници от MAD Lions отново
Коментари Харесай

Групите са все по-далеч за MAD, Fnatic показа силна игра срещу Гълъбов

Здравец " Hylissang " Гълъбов и неговите съотборници от MAD Lions още веднъж не доближиха успеха в LEC Spring 2023. Този път по-силен от тях се оказа отборът на Fnatic. Утре от 20:00 часа пък мадридчани ще опитат да надиграят SK Gaming във втория мач от последната седмица на откриващия - постоянен сезон в европейското по League of Legends.

Схватката се организира в домашни условия, тъй като Fnatic имаше заболели играчи. " Оранжевите " зададоха положително движение при започване на мача. Впоследствие съвсем цялото притежание по картата бе в ръцете на FNC, макар че Nisqy на мид лейн правеше всичко допустимо да затрудно Humanoid. Тази опозиция се оказа безсмислена обаче, откакто " лъвовете " позволиха своята трета поредна загуба и пета в актива си. За MVP пък бе определен новият топ на Fnatic - Оскар " Oscarinin " Муньоз.

MAD ще се моли другите два състава с 2 - 5 резултат - Team Heretics и Excel да изгубят последните си две борби, до момента в който мадридчани нямат право на повече неточности, в случай че желаят да продължат в груповата фаза на надпреварата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР