Заявителят на търговската марка Костя Копейкин“ се отказа от парламента.

...
Заявителят на търговската марка Костя Копейкин“ се отказа от парламента.
Коментари Харесай

Неочакван обрат! Притежателят на ,,Костя Копейкин“ хвърли бомба с решение за бъдещето си във ,,Възраждане“

Заявителят на комерсиалната марка „ Костя Копейкин “ се отхвърли от Народното събрание. Деян Николов е следващият кандидат-депутат, подал искане след вота на 2 октомври да не бъде обявяван за депутат, стана ясно на съвещание на Централната изборна комисия в петък, предава Флагман. Това направиха към дузина от листите най-много на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

По неразбираеми аргументи, Николов също отхвърля да заеме депутатска банка. Той можеше да стане депутат от 24-и избирателен район-София, където бе трети в листата. „ Възраждане “ получи един мандат от там, само че първият и вторият – юрист Петър Петров и Александър Арангелов, са поискали да бъдат депутати от други региони, където също са определени. Така се отвори алтернатива Деян Николов да влезе в Народното събрание. След отхвърли му обаче това ще стори четвъртият в листата – Ивайло Чорбов.

Деян Николов бе претендент за народен представител и в Шумен – втори в листата. „ Опасност “ да влезе в Народното събрание от този регион обаче няма, защото „ Възраждане “ не завоюва мандат там.

Николов е измежду интелигентните лица в партията. Секретар е на софийската организация. Според визитката му на уеб страницата на „ Възраждане “ той е икономист, приключил „ Бизнес и стопанска система “ със специализация „ Икономическа социология “. Развива се професионално в областта на логистиката, статистиката, бизнес разбора, мениджмънта. Работи с някои от най-големите компании в света. Ежедневно комуникира с бизнес елита на Европа и света, хвалят го от „ Възраждане “.

Деян Николов се изявяваше и като представител на някои от митингите на партията в София. Той взе участие и в акцията през май по събаряне на украинското знаме от фасадата на Столичната община.

През последните дни стана известно и че е направил опит да патентова прякор на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. На уеб страницата на Патентното ведомство може да се откри информация за марка „ Костя Копейкин “, декларирана на 20 юли 2022 година

Като „ Заявител/Притежател/Ползвател “ на марката е регистриран Деян Николов, а като негов прокурист – адв. Петър Петров, който е зам.-председател на партия „ Възраждане “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР