Завръщането на Томас Тухел е приоритет за президента на ПСЖ

...
Завръщането на Томас Тухел е приоритет за президента на ПСЖ
Коментари Харесай

В ПСЖ спорят за Тухел и Зидан

Завръщането на Томас Тухел е приоритет за президента на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи при положение, че Кристоф Галтие бъде уволнен като старши треньор, съгласно журналиста Санти Ауна. Шефът на парижани поддържа връзка всекидневно с 49-годишния немец и поддържа връзка с обкръжението му.

Емирът на Катар Тамим бин Хамад ал Тани обаче е на друго мнение. Той вижда Зинедин Зидан като отличен вид. Страните поддържат контакт между тях от година и половина.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Ръководството на клуба е недоволно освен от последните резултати, само че и от представянето на тима под управлението на Галтие. Така че наставникът доста мъчно ще резервира поста си, в случай че не направи нещо грандиозно до края на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР