Завръщането на принц Хари и Меган Маркъл в Обединеното кралство

...
Завръщането на принц Хари и Меган Маркъл в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Завръщането на принц Хари и Меган Маркъл в Обединеното кралство е „изключено“ в „ясна индикация от двореца“

Завръщането на принц Хари и Меган Маркъл в Обединеното кралство е „ изключено “ в главен знак от двореца Кенсингтън, дом на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Херцогът и херцогинята на Съсекс наподобява са били „ намалени “ на уеб страницата на Бъкингамския замък в деня откакто Кейт снима прочувственото си видео, където вместо да имат обособени профили, в този момент имат по-кратка обща биография. Коментатор в този момент твърди, че ходът да се редуцира появяването на Хари и Меган на формалния кралски уеб страница „ не е съвпадане “ и е решение, взето в сходство с принцесата на Уелс, която разгласява новината за диагнозата си рак посредством прочувствено видео.

В края на предходната седмица принцеса Катрин разкри на света, че е била диагностицирана с рак. Съобщението пристигна след седмици на спекулации, откакто принцесата претърпя коремна интервенция в The London Clinic по-рано тази година. Сега наподобява, че решението да се редуцира появяването на Меган и Хари на кралския уеб страница е взето, с цел да „ разясни, че те не могат да се вър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР