Завръщането на Конър Макгрегър на ММА ринга хвърли в еуфория

...
Завръщането на Конър Макгрегър на ММА ринга хвърли в еуфория
Коментари Харесай

Билетите за завръщането на Конър Макгрегър свършиха за 3 минути

Завръщането на Конър Макгрегър на ММА кръга хвърли в еуфория почитателите на смесените бойни изкуства. Само три минути след стартирането на билетите за мача на ирландеца против Хабиб Нурмагомедов на 6 октомври, скъпите хартийки към този момент бяха изкупени.

Билетите за конфликта в Лас Вегас бяха на цени от 205 до 2505 $, като се предлагаха извънредно на членове на UFC Fight club. Залата в Невада разполага с 20 хиляди места.
Снимка: Getty Images
От UFC оповестиха, че сумата на купените билети е втората най-висока в историята на смесените бойни изкуства. Смята се, че става въпрос за към 11 милиона $. Рекордът още веднъж беше за мач на Макгрегър – през 2016 в " Медисън скуер гардън " против Еди Алварес (17.7 милиона) на UFC 205.
Мейуедър и МакГрегър сътвориха шоу пред цяло съзвездие от Холивуд (СНИМКИ) Актьори, музиканти и звезди от НБА следиха "Битката на годината " в Лас Вегас
Двубоят с руснака Нурмагомедов ще бъде първи за ирландеца от боксовия мач с Флойд Мейуедър предходната година.

В кариерата си Конър Макгрегър има 24 срещи в UFC, от които е спечелил 21. Съперникът му Хабиб Нурмагомедов не познава усета на загубата в досегашните си 26 дуела.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР