Завръщам се у дома и нямам търпение отново да стисна

...
Завръщам се у дома и нямам търпение отново да стисна
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Нямам търпение отново да стисна ръката на най-умните хора на България!

" Завръщам се вкъщи и нямам самообладание още веднъж да стисна ръката на най-умните хора на България! ". Това сподели обичаният тв водещ Ники Кънчев, откакто bTV публично разгласи неговото завръщане в “Стани богат ” - нещо, което медиите обсъждаха от близо месец. Той е индивидът, който направи умната игра известна у нас, откакто тя започва точно с него през 2001 година по Нова тв. Нещо повече, тогава той сътвори и визията по какъв начин би трябвало да наподобява един тв водещ - харизматичен, с тънко възприятие за комизъм, което в никакъв случай не наскърбява, и доста, доста компетентен.

“10 години по-късно хората у нас са се трансформирали, жокерите са разнообразни, поколенията са нови, само че огромната игра към момента чака да бъде извоювана и се надявам тъкмо аз да поздравя спечелилия в нея! ”, споделя Ники Кънчев, представен от 24 ЧАСА. Факт е, че през всички тези години и при другите издания на играта нито един път тя не бе извоювана докрая. След Нова тв “Стани богат ” се излъчва 2 години по Българска национална телевизия към този момент с нов водещ - артиста Михаил Билалов, който поради гения и знанията си не е заменен и когато шоуто минава в bTV през 2021 година

Билалов обаче самичък изиска да слезе от екрана на играта, обяснявайки желанието си с многото си задължения. Един от тях е идното му едномесечно турне в Съединени американски щати и Канада с постановката “Бум-Бум: Еволюция на незаконното мислене ”. Но по-същественото е нещо огромно, с което се захваща. “Не знам дали разбрахте, само че ще продуцирам сериал. Ще. Продуцирам. Сериал ”, написа артистът в инстаграм. Какъв ще е, към момента не споделя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР