завладява зрителите във . Форматът проследява историята на група младежи,

...
завладява зрителите във . Форматът проследява историята на група младежи,
Коментари Харесай

Тийн идоли превземат интернет с новата уеб комедия „Убий професора“

завладява феновете във. Форматът наблюдава историята на група младежи, които инцидентно се оказват едновременно в празната постройка на университета, в който учат.

Кастингът за комедийния уеб сериал е същински възторг, който събира на едно място звезди като тийн идола Иван Тишев (актьор и музикант, взел участие в първия БГ уеб сериал „ Не по този начин, брат “ и мистъри уеб сериала „ Килерът “), Доби Тафкова (актриса, модел, инфлуенсър и супер звезда от най-обсъжданото уеб реалити за 2018 година – Instaqueen, с близо 60 хлд. последователя в обществените мрежи, актрисата Анелия Мангърова и Георги Димитров (режисьор на хитовия уеб сериал „ Следвай ме “), който влиза в ново амплоа и този път застава пред камерата.
 Иван Тишев NOVA
Всичко стартира, когато четиримата герои – Филип (Иван Тишев), Тереза или още позната като Ийзи (Анелия Мангърова), Албена (Доби Тафкова) и Къци (Георги Димитров) се срещат по неуместен метод. Независимо от разликите си, те неотложно се трансформират в група с обща цел – отмъщението.
 Доби Тафкова NOVA-->
Всеки от тях има своята причина да ненавижда професора и да желае да му даде урок, само че с какво тъкмо е заслужил той тази ненавист?
 Анелия NOVA
И в действителност ли задачата оправдава средствата…дори и неуместните такива?
 Георги Димитров Българска телеграфна агенция
Отговорите разкриват обичаните звезди във. Може да следите „ Убий професора “ всяка сряда във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР