Заведенията в столицата се готвят за протест. Голяма част от

...
Заведенията в столицата се готвят за протест. Голяма част от
Коментари Харесай

Заведенията в столицата се готвят за протест, остават отворени въпреки заповедта

Заведенията в столицата се готвят за митинг. Голяма част от членовете на БАЗ и СЗБ отхвърлят да съблюдават новата заповед на Министъра на опазването на здравето, която ги задължава от 27 февруари да затварят в 22 часа. Те упорстват заповедтта в тази част да отпадне, защото личният състав на заведенията има зелен документ, който е наложителен и за клиентите.

" Не сме съгласни с наложения вечерен час! Ние съблюдаваме мярката " зелен документ "! Спазваме всяко разумно и потвърдено противоепидемично ограничаване, което пази нашите клиенти и личен състав. Новите ограничения за ограничаване на работно време и потенциал опонират даже на правилото за зелен документ и надлежно дискриминират нашето право на труд и вашето право на социализация и свободно напредване.

Отказваме да приемем, че с Ковид-19 се заразяваме след 22.00 часа! Отказваме да ни обричате на банкрут! Настояваме този текст да отпадне от заповедта до 27.01.22., като се надяваме на рационално и заслужено отношение от страна на държавните институции и зравните управляващи! В знак на митинг и обективност разгласяваме, че няма да съблюдаваме вечерния час и ще работим и след 22.00 ч., спазвайки общоприетото ни публично работно време и условията за зелен документ " гласят постове в страниците на разнообразни столични клубове.

В Пловдив такива ограничаващи ограничения към момента няма, само че реакцията надали ще бъде друга.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР