Заведения и дискотеки в Пловдив бяха претъпкани като за последно

...
Заведения и дискотеки в Пловдив бяха претъпкани като за последно
Коментари Харесай

Треска за кръчма: В Пловдив вилняха като за последно в заведения

Заведения и нощни заведения в Пловдив бяха препълнени като за последно в събота против неделя през нощта. На множеството места нито не се изискваха наложителните документи, нито хората носеха маски на закрито. Мераклиите да се забавляват бяха натъпкани като сардели, сподели репортаж на Българска национална телевизия из нощен Пловдив. 

Голямо раздвижване имаше и в арт квартала „ Капана “. Посетителите на заведения признаха, че не са виждали контролни органи и някъде не са ги проверявали за документи с оправданието, че има гратисен интервал.

В огромните нощни заведения в Пловдив обаче специфичен фейсконтрол на входа изискваше годни документи, с цел да пусне пристигналите да се забавляват младежи.

" Контролът е необходим и това е методът, по който желаеме да работим и да се върнем към естествен живот ", съобщи Радослав Чилингиров, шеф на нощен клуб. Той изясни, че макар гратисния интервал, който даде страната, те не позволяват хора без документи или годни проби. Осигурили са и мобилен пункт пред заведението, който тества всички искащи. Пробата е подготвена за 20 минути и в случай че се окаже негативна, едвам по-късно хората са допускани в дискотеката.

От понеделник заран стартират инспекциите на Районната здравна ревизия. Тогава изтича и гратисният интервал за зелените документи и ще стартира налагането на санкции на нарушителите.

Снимката е илюстративна
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР