Завършилите от Бръшляновата лига, художник с родители милионери и жена,

...
Завършилите от Бръшляновата лига, художник с родители милионери и жена,
Коментари Харесай

Антиизраелските елитаристи от Бръшляновата лига, които се опитаха да парализират Ню Йорк, разкриха, че се заричат ​​„ще го направим отново“

Завършилите от Бръшляновата лига, художник с родители милионери и жена, удостоена с отличие от Белия дом на Обама, бяха измежду стотици анти-израелски радикали, които донесоха безпорядък измежду пътуващите в Манхатън тази седмица.

Те също включваха стипендиант на Фулбрайт, голям брой студенти от Нюйоркския университет, режисьор за HBO и Netflix – и протестиращи отвън града, които дадоха домашни адреси на ченгетата чак до Джорджия и Флорида.

И откакто бяха задържани и освободени, протестиращите бяха предизвикателни в обществените медии, като една радостно туитваше фотоси, подчертаващи нейното присъединяване, а друга се хвалеше: „ Ще го създадем още веднъж. “

Протестите в понеделник бяха деликатно координирани от минимум шест анти-израелски групи, с цел да провокират оптимално спиране, с блокади на придвижването отвън Манхатън по мостовете Бруклин, Манхатън и Уилямсбърг и платната към Ню Джърси на Холандския тунел.

Полицаите от нюйоркската полиция и пристанищната полиция извърши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР