Завършиха многобоят и квалификациите за финалите при индивидуалните състезателки на

...
Завършиха многобоят и квалификациите за финалите при индивидуалните състезателки на
Коментари Харесай

4 финала за грациите на Световната купа в Атина


Завършиха многобоят и квалификациите за финалите при самостоятелните състезателки на Световната купа в Атина (Гърция). За България присъединяване взеха Татяна Воложанина и Ева Брезалиева.

Татяна Воложанина се класира на шесто място в многобоя със общ брой от 111.350 точки (27.700 за обръч, 29.200 за топка, 26.450 за бухалки и 28.000 за лента), а Ева е десета със 109.450 (25.800 за обръч и 23.700 за топка след позволени и неточности, 31.050 за бухалки и 28.900 за лента).
Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика

Днес и двете играха мощно, като Ева се класира за финалите на бухалки и лента с втори по мощ оценки, Таня се класира за финала на лента с пета оценка, а през вчерашния ден влезе във финала на топка също с пета по мощ оценка.

Победителка в многобоя стана София Рафаели от Италия със общ брой от 122.650 т. Втора се класира Дария Атаманов от Израел, която събра 120.650 точки, а бронзовия орден в многобоя завоюва втората представителка на Израел Мишел Сегал, която събра 116.650.
Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика

Топ осем допълват - на четвърто място - Маргарита Колосов от Германия, пета - представителката на домакините Панайота Литра, шеста е Таня, седма се класира Лили Рамонахо от Франция, а осмицата затваря Мелани Даргел от Германия.

В първия ден Татяна Воложанина си обезпечи присъединяване във финала на топка, а в днешния ден Ева Брезалиева след страхотна игра се класира за финала на бухалки. И двете ни представителки играха чудесно на лента и се класираха за финала на следващия ден.

Така в утрешната битка за медали ще имаме четири финала - Татяна на топка и лента и Ева - на бухалки и лента.

Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР