Завършиха и днешните реванши от плейофната фаза на Лига Европа.

...
Завършиха и днешните реванши от плейофната фаза на Лига Европа.
Коментари Харесай

Вижте всички осминафиналисти в Лига Европа

Завършиха и днешните реванши от плейофната фаза на Лига Европа. Ето кои тимове не престават напред в осминафиналите на шампионата:

Карабах продължава напред, откакто първия мач приключи 4:2, а в днешния се играха продължения, като успеха отиде при Брага след 2:3. Резултатът от 6:5 обаче беше задоволителен на Карабах да завоюва мача.

Милан позволи 3 гола в днешния си мач против френския Рен и загуби дуела след 2:3, само че все пак продължава напред, откакто записа победа в първия мач с 3:0. Общият резултат тук е 5:3 в интерес на Милан.

Бенфика също се класира за осминафиналната фаза на шампионата откакто през днешния ден приключиха 0:0 с Тулуза. Първият мач обаче беше за сметка на португалците, печелейки го с 2:1.

Фрайбург реализира страховит поврат и справедливо продължава напред. Първият мач с Ланс приключи 0:0. Днес тима на Фрайбург изоставаше с 0:2, само че се добра до продължения, където записа триумф с 3:2.

Марсилия се класира за осминафиналите, откакто през днешния ден победиха Шахтьор (Донецк) с 3:1. Първата среща сред двата отбора приключи с 2:2 и по този начин французите реализираха общ резултат 5:3.

Спарта Прага изигра свръхестествен мач и победи с 4:1 Галатасарай, които от 68-ата минута играха с човек по-малко. В първия мач турският гранд завоюва конфликта с 2:3, само че през днешния ден нямаше късмет и по този начин чехите не престават напред след 6:4.

Спортинг свърши голяма част от работата си в първия мач с Йънг Бойс, откакто бяха победили с 3:1. Днес срещата бе надалеч по-равностойна и приключи наедно 1:1. Все отново Спортинг продължава напред след 4:2.

Най-интересният дуел през днешния ден беше този сред Рома и Фейенорд. Резултатът от първия мач беше 1:1 и през днешния ден в постоянното време двата тима също приключиха 1:1. Това означаваше дузпи, в които Рома надви с 2:1 и по този начин с общ резултат 3:2 не престават напред.
 Вижте всички осминафиналисти в Лига на конференциите (резултати)
Вижте всички осминафиналисти в Лига на конференциите (резултати)

Молде реализира най-сериозния си триумф в историята
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР