Завършени са ремонтните дейности на платното в посока София на

...
Завършени са ремонтните дейности на платното в посока София на
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на виадукта при 37-и километър на АМ „Хемус“

Завършени са ремонтните действия на платното в посока София на виадукта при 37-и километър на автомагистрала „ Хемус “. Движението към този момент е възобновено в двете платна на оборудването. По време на ремонта то се осъществяваше в двете посоки в платното в посока Варна.

На виадукта са построени нови стоманобетонови пътна плоча и тротоари, инсталирани са нови дилатационни фуги, отводнители и модерни системи за пътна сигурност. Положена е хидроизолация и асфалтобетонова настилка.
Виадукти и мостове на автомагистрали – в предаварийно положение Проверка на bTV сподели, че някои уреди на "Тракия " и "Хемус " се нуждаят от ремонт
Продължава работата по долното строене на оборудването, която включва и обезпечаване на противоземетръсна резистентност. Тя ще се извършва без да затруднява трафика.

Ремонтът завършва преди трите почивни дни във връзка Деня на независимостта. Така придвижването в сектора на Автомагистрала „ Хемус “ ще бъде облекчено доста и през идните почивни дни по отношение на формалния празник ще може да се пътува по-бързо.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР