Завърналият се след контузия Теодор Тодоров очаква с нетърпение началото

...
Завърналият се след контузия Теодор Тодоров очаква с нетърпение началото
Коментари Харесай

Теодор Тодоров: Не остана време, очакваме с нетърпение първия ни мач срещу Финландия

Завърналият се след травма Теодор Тодоров чака с неспокойствие началото на Световното състезание по волейбол. Надпреварата започва в неделя с мач против Финландия.

 Пламен Константинов: Владислав Иванов щеше да е разстрелян във военно време
Пламен Константинов: Владислав Иванов щеше да е разстрелян във военно време

Селекционерът се тормози от травми в последния миг

" Не остана! Има броени дни до международното състезание и всички чакаме с неспокойствие първия ни мач против Финландия. Готови сме за началото, а към този момент какво ще стане... дай Боже най-хубавото! "

И тук и в София постоянно сме играли пред цялостни трибуни и чакаме почитателите още веднъж да ни оказват помощ. Пожелавам си да сме живи и здрави и да отидем в Италия ", показа Тодоров, който пропусна срещите от Лигата на нациите.

" Лъвовете " са в група D " и ще срещнат Иран в четвъртък, 13 септември, Пуерто Рико в петък, 14 септември и Куба идната неделя 16 септември. Последният им мач във Варна е на 18 септември, вторник против международния първенец Полша.

За втората фаза се класират първите четири тима, като първите три остават в България, а четвъртия отпътува за Италия. Следващите срещи са в София в зала " Арена Армеец " и във Варна.

В Русе ще се проведат дуелите от група " C ", където сили ще мерят Бразилия, Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР