Завърналият се начело на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов призна в

...
Завърналият се начело на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов призна в
Коментари Харесай

Бислимов пред Sportal.bg: За първи път виждам сериозни хора начело на Спартак, искаме да възродим клуба

Завърналият се отпред на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов призна в изявление за предаването “Часът на Трета лига” по Sportal TV, че за първи път от доста дълго време насам вижда съществени и виновни хора в управлението на клуба. Бившият бранител на плевенчани, който през предходната година води една от приятните изненади на Северозапад - Вихър (Славяново), е окуражен да възроди славата на спартаклии.

“Плевен е зажаднял за футбол. Спартак заслужава да бъде измежду професионалните тимове. Хората в Града също. Радостен съм, че за първи от от доста време насам виждам съществени и виновни лица в управление на клуба, а освен такива, които само приказват. Наслушал съм се задоволително на празни приказки”, съобщи Бислимов.

“Ще разгадавам напълно на локални момчета, които знаят какво е Спартак (Плевен). Играчи, които по една или друга причина последните години играеха за Вихър (Славяново), Левски (Левски) и прочие Бихме взели хора извън, само че единствено в случай че вдигнат класата на отбора. Никой няма да идва при нас, с цел да си “живурка”, безапелационен бе треньорът на Спартак, който чака конкуренцията в Северозападната Трета лига да бъде извънредно сериозна. Северозападна Трета лига 1 кръг, неделя 12 август  Спартак (Плевен) 18:00  Трявна
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР